«محمد شعبانی» به تعدادی از این برنامههای شاخص اشاره کرد و گفت: «شنبههای پُرامید» در تمام مدارس هر سه مقطع، یکی از این برنامهها بود که تولید و اجرای سرود انقلابی «کهن دیار» با هدف هویت بخشی و با استفاده از عناصری چون ایثار و شهادت و مردانگی از حدود یک ماه قبل در روزهای شنبه توسط تمام دانشآموزان اجرا میشود و در ایام دهه فجر هرروز اجرا خواهد شد.
وی دومین برنامه شاخص را «چهل نشست، چهل مدرسه» عنوان کرد که طی آن، چهل مدیر دستگاه اجرایی در چهل مدرسه حاضر خواهند شد و به تشریح دستاوردهای دستگاه متبوع خود در این چهل سال خواهند پرداخت که این برنامه نیز از سه ماه قبل آغاز شد، صدها نشست در مدارس بین مدیران ادارات و دانشآموزان شهرستانها اجرا شد و همچنان ادامه خواهد داشت بهعنوان نمونه، سردار میرفیضی فرماندهی انتظامی استان در مدرسه شاهد حاضر شد و درخصوص دستاوردهای انتظامی و پلیس فتا به دانشآموزان توضیح داد.
شعبانی در ادامه به ظرفیت موسیقی اشاره کرد و گفت: برنامه «سازتو کوک کن بیار» دیگر برنامه شاخص ما بود که از دانشآموزان فعال در موسیقی اعم از تکخوان و تکنواز خواستیم نمونه کار هنری خود را با موضوع انقلاب و ارزشهای انقلابی برای ما بفرستند و در مرحله شهرستانی، آثار برتر را گزینش میکنیم و به مرحله استانی ارسال میشوند. نکتهای که لازم است یادآور شوم این است که استقبال دانشآموزان به حدی زیاد بود که ما برای داوری تمام آثار باید زمان زیادی اختصاص بدهیم و این جای افتخار دارد چون موجب شادابی و نشاط در مدارس خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی درخصوص برنامه بعدی به غرفه آموزش و پرورش مازندران در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب که با حضور تمام دستگاهها است اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه از 13 بهمن ماه افتتاح و تا 22 بهمن در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران ادامه خواهد داشت.
وی همچنین به طراحی برنامههای خلاقانه ادارات شهرستانها و مناطق اشاره کرد و توضیح داد: اداره آموزش و پرورش ناحیه یک، دو برنامه «مشق انقلاب» و «مجریان برتر» را برگزار کرد و آموزش و پرورش تنکابن جشنواره فرهنگی هنری روستایی را اجرا کرد، آموزش و پرورش بابل بر اجرای محافل قرآنی دانشآموزی متمرکز شد و به این ترتیب هر کدام از ادارات افزون بر اجرای برنامههای هماهنگ، یک یا دو برنامه شاخص شهرستانی را نیز اجرا کردند.
معاون آموزش و پرورش مازندران به گفتگوی بیننسلی بهعنوان دیگر برنامه اشاره کرد و گفت: در این برنامه برخی از نخبگان دانشآموزی با مدیر دستگاه روبرو مینشینند و به گفتگو میپردازند که نخستین نشست از این نوع، ساعت 8 صبح یکشنبه آینده بین دانشآموزان برتر دبیرستان پانزده خرداد با دکتر محمد پور مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار خواهد شد.
وی به کار مشترک دیگری اشاره کرد با عنوان «پویش انقلاب» که با همکاری صدا و سیمای مرکز تبرستان برگزار خواهد شد و از دانشآموزان خواست عکس و کلیپ مربوط به مراسم دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن را به آدرس «@mazandirib» در شبکههای اجتماعی ارسال کنند و به مناسبت چهلمین سال جشن انقلاب، به چهل دانشآموز جایزه اعطا خواهد شد ضمن اینکه یک دوچرخه نیز جایزه ویژه برنامه «پویش انقلاب» است.
شعبانی در ادامه به برنامه ملی «آیینه زمان» اشاره کرد و گفت: این برنامه در تمام کشور بهطور هماهنگ اجرا میشود و دبیرخانه آن نیز به آموزش و پرورش قم سپرده شد. آیینه زمان یک برنامه فرهنگی با محوریت سبک زندگی «روح الله» است که تمام دانشآموزان از تمام مقاطع، زندگی حضرت امام(ره) را در قالب شعر، نقاشی، مقاله و فیلم کوتاه به تصویر بکشند و در سامانه بارگذاری کنند.
معاون آموزش و پرورش مازندران در پایان با اشاره به نزدیکی ایام فاطمیه(س) و ضرورت حفظ حرمت ایام عزاداری دختر گرامی پیامبر(ص) یادآور شد: تلاش کردیم جشنهای این ایام از هفتم تا 15 بهمن تمام شود و با ایام عزاداری فاطمیه، تلاقی نداشته باشد ضمن اینکه جشن خانوادگی همکاران اداره کل آموزش و پرورش مازندران به اتفاق خانوادههایشان روز 24 بهمن در اردوگاه بادله برگزار خواهد شد.