به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت مازندران، دکتر ظفرمند، مدیرکل بیمه سلامت استان ضمن تقدیر از همراهی تمامی فعالین عرصه سلامت علی الخصوص دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانهای بیمه گر در خصوص پیادهسازی طرح استحقاق سنجی بیمه شدگان در استان گفت: استحقاق سنجی فرصت بسیار مناسبی برای شفاف سازی اطلاعات بیمه ای گیرندگان خدمت است که با رفع همپوشانی افراد دارای چند دفترچه درمانی مختلف، سازمانهای بیمه گر میتوانند هزینه های درمانی را منطقی نموده و منابع مربوطه را به طور شایسته و مناسب جهت درمان بیمه شدگان هزینه نمایند. وی افزود: امروز برای ادامه راه و تحقق اهداف سازمان بیمه سلامت هیچ راهی جز تحقق دولت الکترونیک نداریم و در قواعد بیمهگری هر اقدامی که بخواهیم انجام دهیم، ردپایی از حوزه الکترونیک وجود دارد که محقق شدن آن میتواند نتایج ارزشمندی را برای کشور داشته باشد و گام اول ما، تحقق نظام استحقاق سنجی است.
دکتر ظفرمند خاطر نشان کرد: در صورتی که در هنگام دریافت خدمت، همپوشانی به عنوان یکی از اولویتها مورد توجه قرار گیرد و حذف شود، میتواند به نظام برنامه ریزی کشور و مدیریت هزینهها کمک کند.
در ادامه این جلسه ،دکتر روحانی زاده، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز طی سخنانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران آماده است با همکاری سازمان های بیمه گر استان تا رفع کامل هم پوشانی های بیمه ای و استقرار کامل طرح استحقاق سنجی در استان تلاش نماید.
همچنین دکتر قاسم زاده، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز طی سخنانی ، ضمن اعلام آمادگی این دانشگاه جهت استقرار هرچه بهتر طرح استحقاق سنجی بیمه شدگان در استان مازندران پیشنهاد نمود تا برگزاری جلسات آموزشی استقرار سنجی برای مسئولین پذیرش بیمارستانها و ناظرین مقیم بیمارستانی سازمانهای بیمه گر برگزار گردد تا با همفکری و تعامل هرچه بهتر خدمات شایسته تری به بیمه شدگان ارائه شود.
لازم به ذکر است، مرحله نخست اجرای طرح استحقاق سنجی بیمه شدگان شامل طرح بیمه گری است به این معنا که بیمه شده برای دریافت خدمت از مراکز درمانی از نظر جنسیت، هم پوشانی و تاریخ اعتبار دفترچه شناسایی و ارزیابی شده و بیمار با ارائه شماره ملی به دفتر پذیرش و اتصال به سامانه امید و دریافت کد رهگیری اجازه پذیرش را از سوی بیمارستان دریافت می کند.