جهش صادراتی مرکبات مازندران/ بیش از ۱۰ هزار تن محصول راهی بازارهای جهانی شد\

جهش صادراتی مرکبات مازندران/ بیش از ۱۰ هزار تن محصول راهی بازارهای جهانی شد

  • کد خبر: 2111105681
  • چاپ
  • انتشار: 04 آبان 1404 - 10:40

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات ۱۰ هزار و ۲۶۰ تن مرکبات شامل کیوی، نارنگی و پرتقال به بازارهای جهانی خبر داد. وی توسعه صنایع تبدیلی و برندسازی را برای افزایش ارزش افزوده و تثبیت جایگاه مرکبات استان در تجارت جهانی ضروری دانست.


به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، اسدالله تیموری‌یانسری، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از صادرات ۱۰ هزار و ۲۶۰ تن مرکبات این استان به بازارهای جهانی در قالب ۵۰۲ محموله خبر داد.
وی افزود: این میزان صادرات شامل ۵۱۰۰ تن کیوی در ۲۳۸ محموله، ۴۷۰۰ تن نارنگی در ۲۳۹ محموله و ۴۶۰ تن پرتقال در ۲۵ محموله بوده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران توسعه صنایع تبدیلی را کلید اصلی کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده دانست و تصریح کرد: این صنایع با تبدیل محصولات خام به فرآورده‌های متنوع، ارزش افزوده چشمگیری ایجاد می‌کنند.
تیموری‌یانسری با اشاره به اهمیت بسته‌بندی و برندسازی گفت: بسته‌بندی باکیفیت و استاندارد تحت یک برند واحد، به تدریج موجب شناخته شدن «مرکبات مازندران » به عنوان یک نشان معتبر در تجارت جهانی می‌شود.
وی بر حمایت از کشاورزان تأکید کرد و گفت: برای تثبیت این موفقیت‌ها، باید با برنامه‌ریزی استراتژیک از فروش محصول خام به سمت اقتصاد مبتنی بر صنایع تبدیلی و ارزش افزوده حرکت کنیم.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار