کامران اصغری با گرامیداشت هفته دولت در تشریح فعالیت های این مجموعه از سال ۹۲ تا کنون اظهار کرد: برگزاری اولین المپیاد کارگری کشور با حضور ۲۸ استان، ۲۰ رشته و شرکت ۱۷۰۰ ورزشکار، برگزاری اردوهای متعدد ورزشی برای آمادگی کارگران ورزشکار در مسابقات جهانی و اعزام سه تیم جودو ، کشتی و فوتبال در مسابقات ایتالیا و کسب مقام های اول تا سوم،اعزام تیم های آمادگی جسمانی و بسکتبال بانوان ورزشکار کارگر در مسابقات قهرمانی کشور و کسب مقام اول در و اعزام تیم دوچرخه سواری برادران کارگر و کسب مقام سوم در مسابقات قهرمانی کشور ، برگزاری سالانه جشنواره امتنان از کارگران، گروه های کارو واحدهای نمونه ، تکمیل و افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهرستان بهشهر و نایب قهرمانی مازندران در مسابقات بسکتبال سه نفره بانوان کارگر کشور از مهم ترین اقدامات مدیریت امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
وی تاسیس و فعال سازی ۴۴ خانه بهداشت کارگری در واحدهای مشمول (بالای ۵۰ نفر) در استان خبر داد و افزود: دوره های آموزشی با موضوع مهارت های زندگی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد-ایدز-طلاق)به تعداد ۲۷۸ دوره برای بیش از ۸ هزار و ۶۹ کارگر برگزار شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه طرح ملی پیشگیری از مصرف مواد مخدردر جامعه کار و تولید (طرح کاج) در ۵۰ واحد تولیدی برای ۹۵۴ نفر از کارگران اجرا شده است، خاطرنشان کرد: طرح پیشگیری از اعتیاد و پیمایش ملی خشونت ، نشاط و سرمایه اجتماعی ویژه جامعه کار و تولید در استان به مرحله اجرا درآمده است.
این مسئول با اعلام اجرای طرح حمایت غذایی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی استان مازندران در ۱۳ مرحله بیان کرد: طرح های پژوهشی شیوع شناسی اعتیاد و بررسی سلامت روان در بنگاههای اقتصادی برای جامعه کارگری استان برگزار شد.
اصغری از برگزاری مسابقات و جشنواره قرآنی ویژه جامعه کار و تولید و تعاون در استان خبر داد و گفت: برای اولین بار در کشور کنگره بزرگداشت ۹۸۰ شهید کارگر مازندران برگزار شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به عملکرد حوزه روابط کار اداره کل از سال ۹۲ تا کنون گفت: در راستای پیاده سازی مقررات ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار تا کنون ۹۹ هزار و ۱۱۳ مورد بازرسی ادواری و موردی از کارگاهها، به ویژه کارگاه های ساختمانی و معادن استان انجام شده است. اصغری اظهار داشت: برای اولین بار در کشور با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آموزش ایمنی مهندسین ناظر و کارگران ساختمانی به میزان حدود ۲۰۰ هزار نفر ساعت برای ۱۷ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد.
وی از بررسی حدود ۶۸ هزار تقاضای مشاغل سخت و زیان آور در کمیته های بدوی و تجدید نظر استان خبر داد و افزود: کمیتههای حفاظت فنی و بهداشت کار در کارگاهها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار به تعداد ۵۹۶ کمیته افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به افزایش چند برابری میزان آموزش تشکل ها و مراجع حل اختلاف با موضوع قوانین کار و تأمین اجتماعی و ... به میزان بیش از ۲۶۴ هزار نفر ساعت، بیان کرد: راهبری تأسیس بیش از ۶۷۲ تشکل کارگری و کارفرمایی و اجرای مدل خود بازرسی درون کارگاهی و استقرار مسئولین ایمنی در کارگاه ها با هدف افزایش سطح ایمنی از دیگر اقدامات مهم است که به سرانجام رسید.