به گزارش استناد نیوز، عمران عباسی کالی به رنجش 20 ساله این بیمارستان و تکمیل قسمت به قسمت آن بعد از سالها اشاره ای کرد و گفت: این بیمارستان دارای 360 تخت بوده و بیمارستان تخصصی آموزشی و مرکز بیماری های عفونی در استان مازندران است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دلنگرانی های به خاطر انتقال بعضی از تجهیزات به بیمارستان های شهرهای همجوار شکل گرفت که باید این دلنگرانی ها را رفع و انتظار از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی داریم که بخش های تخصصی این بیمارستان از جمله عفونت را تجهیز کنند.
نماینده مردم حوزه انتخابیه قائمشهر با اعلام اینکه باید به گونه ای رفتار کنیم که موجب نگرانی شهروندان نشویم، خاطرنشان کرد: بنده به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بارها پیگیر مطالبات از وزارت بهداشت برای تجهیز و خدمت رسانی بهتر در بیمارستان های شهدای زیراب ، رازی و بیمارستان عزیزی جویبار و درمانگاه های این حوزه بوده ام.
نماینده مردم حوزه انتخابیه در این بازدید طی تماس تلفنی با دکتر موهبتی، معاون وزیر بهداشت، قول تسویه بدهی های معوق بیمارستان رازی تا پایان سال ۱۴۰۳ و مساعدت در اختصاص تجهیزات بروز و مورد نیاز درمانی مردم را دریافت کرد.
رئیس بیمارستان رازی قائمشهر در این بازدید با اعلام اینکه این بیمارستان در زمینه های عفونت و مسمومیت به صورت تخصصی کار درمان را انجام می دهد، گفت: مواردی از دستگاه ها که نیاز است مورد بررسی قرار می دهیم تا به این بیمارستان انقتال داده شود.
دکتر مجید ذبیحی با اعلام اینکه در حال حاضر دستگاهی در بیمارستان داریم که ظرف دو ساعت کار دیالیز را انجام می دهد، گفت: اما برای برخی از بیماران به خصوص برای مسمویت ها نیاز است که با دستگاه دیالیز آهسته ظرف 12 الی 20 ساعت کار درمان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: چندین بار مجبور شدیم برای بیماران اورژانسی این بیمارستان این دستگاه را از بیمارستان های فاطمه زهرا و زراع به امانت بگیریم.
دکتر ذبیحی در پایان گفت: با پیگیری های دکتر عباسی مکاتباتی صورت گرفته که امیدواریم مساعدت لازم انجام تا بخشی از دغدغه مندی های ما در این خصوص کاهش پیدا کند.
دکتر یوسفی، مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این بازدید از دغدغه این دانشگاه برای ارائه خدمات درمانی مناسب به همه مردم گفت و افزود: در همین راستا دانشگاه با بررسی ها و تحلیل های انجام شده اقدام به جابجایی برخی دستگاه ها بین بیمارستان ها به منظور استفاده بهینه از آن ها نموده است و قطعا در ازای دستگاهی که از بیمارستان رازی انتقال داده شد، دو دستگاه مورد نیاز به این بیمارستان اختصاص خواهد یافت.