ساری در آستانه تحولی سبز/ ابر پروژه شهرداری ساری در فاز نهایی\

ساری در آستانه تحولی سبز/ ابر پروژه شهرداری ساری در فاز نهایی

  • کد خبر: 2111105163
  • چاپ
  • انتشار: 01 خرداد 1404 - 19:22

پروژه بزرگ زباله‌سوز ۴۵۰ تنی ساری با سرعت و جدیت در حال تکمیل است و اکنون در آستانه ورود به فاز نهایی قرار دارد؛ طرحی که با تلاش شهرداری، همراهی دولت و پیگیری مسئولان، می‌تواند نقطه‌ پایانی بر معضل دیرینه زباله در مرکز مازندران باشد و ساری را به شهری پیشرو در مدیریت نوین پسماند تبدیل کند.

به گزارش استناد نیوز، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های زیست‌محیطی شمال کشور اکنون به مراحل پایانی خود نزدیک شده است. نیروگاه زباله‌سوز ساری که با تلاش بی‌وقفه شهرداری و حمایت کامل دولت پیش می‌رود، نویدبخش پایان یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های سال‌های اخیر در مرکز مازندران است.

در بازدید وزیر کشور، استاندار مازندران و مسئولان استانی از این طرح، میزان پیشرفت چشمگیر پروژه در بخش ابنیه و تجهیزات مورد تأکید قرار گرفت؛ اقدامی که می‌تواند ساری را به الگوی مدیریت نوین پسماند در کشور تبدیل کند.

این پروژه نه تنها راهکاری پایدار برای دفع زباله‌های شهری است، بلکه گامی مهم به سوی توسعه پایدار، حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت شهروندان به شمار می‌رود.

شهرداری ساری

شهردار ساری روز پنج شنبه در حاشیه بازدید وزیر کشور از نیروگاه زباله سوز ساری در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام اینکه نیروگاه زباله سوز ۴۵۰ تنی ساری در دو بخش ابنیه و تجهیزات در حال اجرا است، گفت: در بحث ابنیه بیرون سایت از محل ماده ۵۸ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان به این نیروگاه اختصاص یافته است.
سید حسن احمدی با اعلام اینکه ۵۰ میلیارد تومان این اعتبار مربوط به اجرای آب و برق بوده است، افزود: تاکنون ۹۶ درصد آن اجرایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۵۰ میلیارد تومان نیز در خصوص راه با همکاری بسیج سازندگی در حال اجرا بوده است.
شهردار ساری با اعلام اینکه در بحث ابنیه درون سایت هم تاکنون ۹۸ درصد کارها صورت گرفته است، اظهار داشت: اعتبارات آن در روزهای آینده تامین می شود.
احمدی همچنین به وضعیت تجهیزات نیروگاه اشاره کرد و گفت: شرکت TTS در حال انجام آخرین مراحل نصب تجهیزات است. تابلوهای ال‌ای‌دی وارد شده و مابقی تجهیزات نیز در حال نصب است. برنامه زمان‌بندی دقیق‌تری برای نصب تجهیزات با همکاری استاندار تهیه شده است که به اطلاع مردم خواهد رسید.
وی در پایان با اعلام اینکه سکوی انتقال زباله به صورت موقت بوده است، گفت: زباله ها از درب منازل جمع آوری و به این سکو انتقال داده می شود که بعد افتتاح زباله سوز زباله ها به این نیروگاه آورده می شود و سعی می کنیم با سرعت بیشتری زباله ها جمع آوری و به محل دفن انتقال داده شود.

شهرداری ساری
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس در این بازدید در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار استناد نیوز با اعلام اینکه این پروژه تنها پروژه ایی بوده که مشکل تامین منابع ندارد، گفت: تنها ایراد این پروژه دعوای حقوقی شرکای این پروژه بوده است.
وی با اعلام اینکه دولت هیچ منعی برای تامین منابع ندارد، افزود: این بازدیدها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه باید تکلیف و زمان افتتاح پروژه حل شود.
فرماندار ساری در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام اینکه بخش اعظمی از کار این نیروگاه انجام شده است، گفت: بخشی از تجهیزات رسیده است و برای نصب آن در حال پیگیری هستیم.
محمد علی نوبخت خاطرنشان کرد: تمام عزم و جزم در مرکز استان و با کمک مدیریت شهری و دستگاه های اجرایی براین بوده که هر چه سریعتر این نیروگاه به بهره برداری برسد تا مشکل ابرچالش زباله در مرکز استان مرتفع شود.
وی با اشاره به اینکه 57 روستای مرکز استان بحث تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، افزود: با افتتاح نیروگاه زباله سوز علاوه بر ساری برای شهرهای اطراف نیز مفید خواهد بود.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه در این پروژه مشکلات حقوقی وجود دارد، گفت: برای افتتاح این طرح نیاز است تا مسائل حقوقی آن در جلسات مورد بررسی قرار گیرد.
وزیر کشور اسکندر مومنی به همراهی استاندار مازندران مهدی یونسی ، نماینده مردم ساری و میاندورود علی بابایی کارنامی، شهردار ساری و مسئولین از نیروگاه زباله سوز ساری بازدید به عمل آوردند.

شهرداری ساری



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار