به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان ساری، دکتر نوبخت با بیان اینکه دامپروری یکی از ارکان حیاتی در تأمین امنیت غذایی کشور است، افزود: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال، ما موظفیم بستر سرمایهگذاری را در حوزههای مولد بهویژه کشاورزی و دامپروری فراهم کنیم؛ چرا که این حوزهها بهصورت مستقیم با معیشت مردم، اشتغال جوانان و امنیت اقتصادی در ارتباط هستند.
مقام عالی دولت در مرکز مازندران با اشاره به اینکه حمایت از سرمایهگذاران، کلید پیشرفت اقتصادی و تقویت تولید ملی است افزود: از هر طرحی که منجر به افزایش تولید و اشتغال پایدار در مرکز استان شود حمایت میکنیم.
دکتر نوبخت در ادامه با اشاره به سیاستهای اجرایی فرمانداری در سال جاری خاطرنشان کرد: نگاه ما به سرمایهگذاری، نگاه شعاری و سطحی نیست؛ بلکه حمایت واقعی از سرمایهگذاران با ایجاد زیرساخت، تسهیل صدور مجوزها، همراهی با نهادهای مالی و رفع موانع پیشروی تولید در دستور کار ما قرار دارد.
وی ضمن اشاره به نگاه ویژه دکتر یونسی استاندار محترم مازندران پیرامون توسعه فرصت های سرمایه گذاری، ضمن تأکید بر ضرورت تقویت تعامل بین دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی، از مدیران شهرستان خواست در روند صدور مجوزها، واگذاری زمین، تأمین منابع آب و انرژی و ارائه تسهیلات، حداکثر همکاری را با سرمایهگذاران بهعمل آورند.
فرماندار ساری با اشاره به ظرفیتهای کمنظیر مرکز استان مازندران در حوزه دام و طیور افزود: شهرستان ساری با برخورداری از منابع طبیعی، اقلیم مناسب و دانش بومی در زمینه پرورش دام و تولید فرآوردههای دامی، توانایی تبدیلشدن به یکی از قطبهای صنعت دامپروری کشور را دارد.
وی در ادامه افزود: دامپروری صنعتی، یکی از پیشران های اقتصاد محلی و الویت سرمایه گذاری است.
دکتر نوبخت در پاسخ با دستور پیگیری فوری مسائل مطرحشده، تأکید کرد: وظیفه ماست که با نگاهی توسعهمحور و منعطف، مسائل سرمایهگذاران را با جدیت دنبال کنیم و اجازه ندهیم فرآیندهای کند و پیچیده، انگیزه ورود سرمایه به شهرستان را از بین ببرد. باید نگاه دستگاه های اجرایی به سرمایه گذار، نگاه فرصت آفرین و تسهیل گر باشد.
فرماندار ساری در پایان با اشاره به رویکرد دولت در تحقق شعارسال، از همه فعالان اقتصادی، نخبگان و کارآفرینان دعوت کرد تا با اعتماد به ظرفیتهای داخلی، برای سرمایهگذاری در حوزههای اولویتدار شهرستان ساری وارد عمل شوند.
در این دیدار که با حضور جمعی از مدیران بخشهای مرتبط برگزار شد، مسائل و ظرفیتهای موجود در زمینه توسعه دامپروری صنعتی، اشتغالزایی پایدار، امنیت غذایی و تأثیر این بخش بر اقتصاد روستایی مورد بررسی قرار گرفت.