سید علی اصغر رضایی طالشی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار استناد نیوز با اعلام اینکه در سال گذشته در سرفصل های مختلف برای توانمندسازی مددجویان و ایجاد درآمد ثابت آنان اقدامات خوبی در سطح استان صورت گرفته است ، افزود: بعد از مشاوره مهارت؛ علاقه مندی و استعداد مددجویان توسط کارشناسان ما مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی با اعلام اینکه از سه منابع مختلف تسهیلات اشتغال به مددجویان پرداخت شده است، گفت: تاکنون از سرفصل های مختلف ۶ هزار و ۴۰۰ فقره تسهیلات با سود چهار درصد به متقاضیان پرداخت شده است .
معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد مازندران ، خاطرنشان کرد: تسهیلات ارائه شده با توجه به طرح مورد نظر فرد متقاضی از یک تا ۵۰۰ میلیون تومان از سرفصل های مختلف به متقاضیان در بحث اشتغال تسهیلات پرداخت شده است .
رضایی با اعلام اینکه از ۹۰۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبارات تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان آن اخد شده است، گفت: مستعدین اشتغال این اداره کل ۵۱ هزار نفر هستند که امید داریم با تخصیص اعتبارات برای این افراد اشتغال زایی صورت گیرد.
وی گفت که شایان ذکر است ۷۰ درصد اعتبارات ما به مددجویان این نهاد تعلق می گیرد .
رضایی با اشاره به اینکه بحث کاریابی با شرکت ها و کار آفرین ها از دیگر برنامه های این نهاد بوده است، ادامه داد: مددجویان ما با معرفی به این شرکت ها و کار آفرین ها به کارگیری می شوند و ما هم به ازای هر مددجو به این شرکت ها ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و یا تا دو سال بیمه سهم کارفرما را پرداخت می کنیم.
رضایی ، تصریح کرد: در مناطق محروم علاوه بر دو آیتم قبلی اگر طرح دانش بنیان باشد بیمه سهم کارفرما به مدت سه سال پرداخت می شود .
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۶۷ نفر به صورت کاریابی به کارفرماها معرفی شدند، خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته ۶ هزار و ۲۰۰ نفر تحت آموزش های فنی و حرفه ای و کارآموزی قرار گرفتند که از این تعداد برای حدود ۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است .
رضایی در خصوص بحث مشاغل خانگی، گفت : در سال گذشته برای یکهزار و ۳۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است و ما به دنبال راهبران شغلی هستیم تا مشاغل خانگی را زیرمجموعه آنان قرار داده تا آنان بحث های مشاوره، آموزش ، تهیه تجهیزات و بازار کار را داشته باشند.
معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد مازندران در پایان، گفت که در بحث مهارت دانش آموزان و هدایت تحصیلی در سال گذشته در مقطع نهم از یکهزار و ۲۰۰ مددجو حدود ۷۷۰ نفر را به سمت مهارت آموزی سوق داده ایم .