به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی بابل، دکتر قربانی سرپرست دانشگاه در دیدار با آقای یربول احمدوف سرکنسول قزاقستان گفت: ابعاد همکاری این دانشگاه با کشور قزاقستان میتواند بسیار گسترده باشد و توریست درمانی، تبادل دانشجو و رونق گردشگری از نمونههای خوب همکاری برای بابل و قزاقستان است.
دکتر حسین قربانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: با تشکیل کارگروههای تخصصی با حضور کارشناسان ظرفیتهای موجود بررسی و نیازسنجیهای مربوطه در زمینه توریست درمانی، آموزش دانشجویان و ... صورت میپذیرد.
این مسئول ادامه داد: کشور قزاقستان به دلیل توانمندیهای دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه سلامت همراه با جاذبههای گردشگری علاقمند به ارتباط با این شهرستان شده است.
دکتر قربانی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای 400 هیات علمی، 4508 دانشجو در 75 رشته تحصیلی است، افزود: شهرستان بابل در زمینهی شاخصهای نظام سلامت داراي وضعيت خوبي است و آمادگي آموزش و همکاري با کشور قزاقستان در تمامي زمینههای سلامت را دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: بیمارستانهای این دانشگاه با فعالیت شاخص در زمینه پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، کاشت حلزون شنوایی، درمان ناباروری، ژنتیک، دیالیز، تعویض مفاصل، رادیو انکولوژی، دندانپزشکی و ... شرایط پذیرا بودن بیماران از سایر کشورها را دارد.
وی همچنین در این ملاقات بر این نکته مهم تأکید کردند: که نباید همکاریهای دانشگاهی صرفاً به موضوع پذیرش دانشجو محدود شود، بلکه باید طیف گستردهای از همکاریهای علمی و آموزشی نظیر تبادل استاد، استفاده از فرصتهای مطالعاتی برای اساتید و دانشجویان، شرکت در کنفرانسهای علمی و آموزشی و مواردی از این قبیل بین دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاههای متناظر قزاقستان را در آینده نزدیک شامل شود.
این مسئول همچنین گفت: در مسیر این همکاریهای علمی و پزشکی، نقش پزشکان و اعضای هیات علمی بسیار مهم و برجسته است و آنان به عنوان مهرههای اصلی این تبادل علمی میباشند.
تفاهمنامه در حوزه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی بابل منعقد خواهد شد
در ادامه این جلسه آقای «یربول احمدوف» سرکنسول قزاقستان با ابراز خرسندی برای حضور در دانشگاه علوم پزشکی بابل، این ارتباط را فرصت مناسبی برای ایجاد بستر همکاریهای مشترک در قالب عقد تفاهمنامهها در حوزههای مختلف علمی دانشگاهی عنوان نمود و ابراز امیدواری کرد که زمینه توسعه ارتباطات به صورت عملیاتی در حیطههای مختلف فراهم گردد.
همچنین وی به وسیع بودن این روابط در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و تجاری افزون بر حوزههای پزشکی، علمی و فناوری اشاره داشتند و گفتند: این تعامل به جنبههای علمی و آکادمیک معطوف نشده و در سایر زمینههای مرتبط حوزه سلامت نیز برای برقراری همکاریهای مشترک عزم جدی وجود دارد.
یربول احمدوف سرکنسول قزاقستان افزود: ظرفیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی و پتانسیل امکان برقراری تبادلات علمی و آموزشی در حیطههای مختلف شامل تبادلات استاد و دانشجو، برگزاری دورههای کوتاهمدت آموزشی، طرحهای پژوهشی مشترک و همچنین تجهیزات، لوازم پزشکی و مراجعه بیماران شامل این تفاهمنامه خواهد بود.