۵۱ متخصص تازه نفس به کادر درمان مازندران اضافه شدند/نقش تاثیرگذار پزشکان در بهبود حال بیمار\

۵۱ متخصص تازه نفس به کادر درمان مازندران اضافه شدند/نقش تاثیرگذار پزشکان در بهبود حال بیمار

  • کد خبر: 2111104664
  • چاپ
  • انتشار: 17 آذر 1403 - 15:38

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۷ نیروی متخصص جهت فعالیت در بیمارستان های استان تخصیص پیدا کرد گفت که این تعداد با توجه به پراکندگی و گستردگی شهرستان ها، تعداد مراکز درمانی و جمعیت شناور استان پاسخگوی نیازهای مراکز درمانی و بهداشتی استان نیست و انتظار می رود استان مازندران در این زمینه مورد توجه بیشتری قرار گیرد.


به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ دکتر آزاده ناظری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن آرزوی موفقیت برای نیروی تخصصی پزشکی جدید، گفت: پزشکان در نظام سلامت نقش ویژه ای را در تسکین درد بیماران و خانواده آنان ایفا می کنند.
دکتر ناظری با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶ بیمارستان تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۷ نیروی متخصص جهت فعالیت در بیمارستان های استان تخصیص پیدا کرد که با توجه به پراکندگی و گستردگی شهرستان ها، تعداد مراکز درمانی و جمعیت شناور استان پاسخگوی نیازهای مراکز درمانی و بهداشتی استان نیست و انتظار می رود استان مازندران در این زمینه مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران به تقسیم بندی مناطق استان به مرکزیت ۵ بلوک بیمارستانی اشاره کرد و اظهار کرد: بیمارستان های مرکز این بلوک ها ریفرال و پذیرنده بیمار از سایر مراکز درمانی استان و سایر نقاط می باشند و سیاست ما این است که مراکز بلوک به صورت کامل در همه رشته های مختلف درمانی پوشش دهی داشته باشند.
وی اولویت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را فراهم سازی شرایط و زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات مطلوب درمانی عنوان کرد و ادامه داد: تمام توان خود را جهت فراهم کردن امکانات درمانی بکار می گیریم تا کادر درمانی با کمترین دغدغه و نگرانی بتوانند زمینه را برای خدمت رسانی به مردم فراهم کنند.
دکتر ناظری خطاب به پزشکان متخصص حاضر در این نشست با بیان اینکه از این پس بدون واسطه و به طور مستقيم با بیماران ارتباط خواهید داشت، افزود: گرانبها ترین نعمت خداوند برای انسان‌ها سلامتی و زندگی یاد کرد و شما دست خداوند برای جان بخشیدن به بیماران و نجات از بیماری هستید .
وی خواستار رعایت قوانین و دستورالعمل های حیطه کاری توسط پزشکان اعزامی به مراکز درمانی شد و ضمن تاکید بر تشکیل تیم همکاری و دوستانه با پزشکان با تجربه مراکز درمانی، نسبت به پوشش دهی آنکالی ها، درمانگاه ها و مشاوره ها، رعایت فرهنگ عمومی و شناخت امکانات و تجهیزات پزشکی مراکز نیز توجه جدی شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارایه خدمات مطلوب و رضایت مندی مردم را مهمترین اولویت حوزه سلامت دانست و گفت: در برنامه ریزی و نظارت بر امر خدمت رسانی مناسب باید به نیازهای مردم منطقه توجه جدی شود و نیروهای متخصص با توجه به نیازهای هر منطقه بکارگیری شوند.
وی به نقش پزشکان در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: پزشکان نقش ویژه ای در تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌ها دارند و ما به عنوان مسوول وظیفه داریم که به دردودل آن ها گوش فرا دهیم و در جهت رفع مشکلات آنان گام های اساسی برداریم .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام حمایت ویژه و همراهی دانشگاه با مجموعه کادر درمان باتوجه به تاکید رئیس دانشگاه، از تامین پانسیون و مسکن پزشکان متخصص و فوق تخصص در شهرستان های مورد نیاز با حمایت معاونت توسعه دانشگاه خبر داد.
در جلسه امروز تعداد ۵۱ نفر پزشک متخصص در رشته های تخصصی بالینی به بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش دانشگاه علو پزشکی مازندران تقسیم شدند.
جلسه حضوری توزیع ۵۱ نیروی تخصصی پزشکی مشمول خدمات قانونی فارغ التحصیل سهمیه سال جاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران جهت تخصیص به مراکز درمانی استان با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و جمعی از مدیران این معاونت در سالن علامه حسن‌زاده آملی دانشگاه برگزار شد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار