به گزارش روز یکشنبه استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای این اداره کل، با حضور آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه استان، سلیلی سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اسماعیلی مشاور استاندار، پازوکی مدیرکل بانوان استانداری، مدیران کل شورای هماهنگی مجموعه دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، اعضاء مجمع خیرین مهارت و سایر مدیران استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
نماینده ولی فقیه مازندران در این مراسم با اعلام اینکه امروز نَمود و تجلی دیگری از احساسات پاک انسانی در این جلسه مجمع خیرین مهارت استان است ، گفت: جمعی از مجمع خیرین مهارت در توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای در خدمت این هدف مقدس هم قرار گرفته و بناست جوانان کشور که فاقد مهارت هستند، در مراکز های آموزش فنی و حرفه ای، کسب مهارت کنند.
آیت الله محمد باقر محمدی لائینی با اعلام اینکه در این اقدام خداپسندانه دومین استان هستیم که نشان از پیشتازی است بنابراین بر تأثیر و پایداری کمک های خیرخواهانه مردمی تاکید کرد.
وی ضرورت و اهمیت به آموزش های فنی و حرفه ای را به عنوان یکی از نعمت های اساسی خداوند دانست.
نماینده ولی فقیه مازندران خاطر نشان کرد: اگر امروز ما در حوزه کار و اشتغال آسیب شناسی کنیم، یکی از آسیب ها عدم مهارت نیروهایی است که در سن و سال کار؛ جویای شغل هستند .
وی افزود: به نظر من از این بُعد، فنی و حرفه ای از همه دانشگاه ها مهمتر است و بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه در مراکز آموزش های فنی و حرفه ای مهارت کسب می کنند.
آیت الله محمدی لائینی گفت: هرچقدر در حوزه مهارت آموزی و مهارت افزایی کمک کنیم بنابراین به تربیت نیروی انسانی و شکوفایی خانواده ها و به نسل جوان کمک کرداه ایم تا جوانان اعتماد بنفس پیدا کنند.
درویشی مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران در این مراسم، گفت : نظر به به استناد تبصره یک قانون نحوه کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور مصوب 11/8/1400 مجلس شورای اسلامی و مصوبه هیئت محترم وزیران درراستای ارتقاء سطح مشارکت مردم به سازمان و بهبود کیفیت ارائه خدمات به جامعه هدف سازمان جهت توانمندسازی جوانان جویای کار فاقد مهارت، اساسنامه مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان مازندران با شماره مجوز 86220214766 در تاریخ22/5/1402 ثبت و تاسیس گردید.
لذا توفیق حاصل شد تا اساسنامه مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان مازندران، در تاریخ 17/10/1402 با دستان مبارک آیت الله محمد باقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه معزز شهرستان ساری رونمایی و افتتاح گردید، تا جوانان جویای کار این مرز و بوم از خدمات خیرخواهانه مجمع فوق بهرهمند شوند.
درویشی با اعلام اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای برای آحاد مردم خصوصا اقشار نیازمند مهارت و کارجویان ، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای سالهاست نسبت به این آموزش بصورت رایگان اقدام کرده است.
وی حمایت دستگاه ها و سازمان ها برای رسیدن به جایگاه مطلوب آموزش را بسیار مهم توصیف کرد و در ادامه تصریح کرد: در کنار این مراکز و کارگاه های دولتی ، مراکز خصوصی بعنوان آموزشگاه های آزاد نیز بصورت جدی ایفای نقش می کند.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران با اعلام اینکه توجه به سابقه درخشان این مجمع خصوصا در حوزه آموزش و پرورش و سلامت و... بسیار شایسته است، گفت که ما از تجارب ارزنده این عزیزان در پیشبرد اهداف کلان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نهایت بهره وری را خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه مهمترین هدف ما در این مجمع تداوم و توسعه این چنین کارها در زمینه آموزش است ، افزود: تا بتوانیم با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای اقشار مختلف جامعه، خیران، نیکوکاران در زمینه های مادی و معنوی برای توانمندسازی نوجوان و جوان اشتغال ایجاد کنیم و همچنین با توجه به اهمیت حوزه مهارت آموزی با محوریت اینکه در گام دوم انقلاب هستیم نیز تنها مهارتآموزی در جامعه را نهادینه کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اعلام کرد: در این مسئولیت اجتماعی برای افرادی که در جامعه تأثیرگذار هستند، ایجاب میکند تا به کمک دولت بیاید و وظایف خود را به درستی انجام دهند.
درویشی بیان کرد: مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای، با این دیدگاه فعالیت خود را آغاز کرد تا بتواند کمک هایی را برای رشد و ترویج مهارت آموزی برای اشتغال جوانان ارائه کند.
وی تاکید داشت : مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای به دنبال راهکارهایی است تا توجه مسئولین کشور را به موضوع مهارت ورزی افزایش دهد (مطالبهگری)، زیرا تجربه نشان داده است، کسانی که دارای مهارت باشند بیکار نخواهند ماند و امکان اشتغال برای آنها وجود خواهد داشت.
وی ادامه داد: مجمع، به دنبال جذب افراد خیّر برای سرمایه گذاری در زمینه مهارتآموزی و اشتغال است تا بتوان معضل جوانان تحصیل کرده بیکار را حل و زمینه را برای توسعه آموزشهای فنی فراهم آورد.
درویشی مدیرکل در پایان گفت: اشتغال جوانان ایرانی و ترویج فرهنگ کارآفرینی علاوه بر توسعه زیرساختهای اقتصادی کشور، جلوی هدر رفت منابع و مهاجرت بی رویه را خواهد گرفت. توسعه فرهنگ کار در بین جوانان، تنها راه حل اقتصاد پایدار در کشور است که میتواند زمینه رضایتمندی جامعه را فراهم آورد. تحقق این هدف، بدون مشارکت خیرین امکان پذیر نخواهد بود.