به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، علیرضا سعدی پور روز یکشنبه در دوره آموزشی مدیریت منابع انسانی و امور اداری قطب یک کشور در آمل افزود : تعیین تکلیف نیروهای حقالتدریس و نیروهای نهضتی، مربیان پیش دبستانی، خرید خدمات، مربیان قرآنی و طرح امین تا پایان بهمن ماه امسال در آموزش و پرورش کشور، از افتخارات ماندگار و بزرگی خواهد بود که بسیاری از چالشهای موجود در آموزش و پرورش را مرتفع خواهد کرد.
وی همچنین از تعیین تکلیف وضعیت استخدامی سه هزار و ۱۷۰ نفر از معلمان حقالتدریس استان تاکنون خبر داد و گفت : امسال از طریق ماده ۲۸ آزمون استخدامی ۷۹۵ نیروی جدید جذب آموزش و پرورش مازندران شدند.
طبق آماری که آموزش و پرورش مازندران پیش از این ارائه کرد ، این استان در سال تحصیلی جاری چهار هزار و ۲۰۰ معلم حق التدریس دارد.
بر اساس مصوبه اردیبهشت ۹۸ هیات وزیران که به تصویب آیین نامه استخدام معلمین حق التدریسی ، پیش دبستانی و آموزشیاران شهرت دارد ، استخدام این افراد متناسب با میزان مجوز استخدام و اعتبار مصوب، فرآیند استخدام شامل شرکت و موفقیت در آزمون و طی دوره آموزشی انجام خواهد شد.
مرکز برنامهریزی نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش هم سال ۹۹ اعلام کرده بود که مربیان پیشدبستانی دولتی، نیروهای خرید خدمات آموزشی و حقالتدریسان غیر مستمر، معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مشمول قانون اگر حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکتهای مردمی دریافت کرده باشند، منعی برای ادامه روند استخدام برابر مصوبه دولت ندارند.
استخدام نیروهای حق التدریس یکی از برنامه های اصلی آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید بوده است به گونه ای که طبق اعلام اردیبهشت ماه امسال ، وضعیت ۱۰۰ هزار نفر از نیروهای این وزارتخانه در ماه های اخیر تعیین تکلیف شده که در ۱۵ سال گذشته بی سابقه بود و ۳۰ هزار نفر نیز تا ۲ ماه آینده تعیین تکلیف خواهند شد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران همچنین در این نشست با اشاره به کسب رتبه اول سازماندهی نیروهای انسانی کشور در سال گذشته ، گفت : برای تحقق اهدافی از جمله چابکسازی نظام اداری و رعایت حقوق شهروندی جلسات متعددی در قالب کمیتههای توسعه مدیریت در ۳۳ شهرستان و منطقه آموزش و پرورش استان برگزار شد و در همین راستا آموزش نیروی انسانی در دستور کار قرار داشت.
وی افزود : امسال سه میلیون و ۷۳۴ هزار نفرساعت دوره های آموزشی برای فرهنگیان استان برگزار کردیم که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ساعت آن به آموزش تولید محتوای الکترونیک در زیست بوم جدید اختصاص داشت.
سعدی پور با اشاره به اینکه امور اداری قلب تپنده آموزش و پرورش بوده و تأثیرگذاری آن بسیار زیاد است، گفت : همکاران ما در مدیریت منابع انسانی استان در سال ۹۹ برای برقراری حقوق و مزایای بیش از ۲ هزار بازنشسته تلاشهای شایستهای انجام دادند.
بر اساس آمار رسمی آموزش و پرورش مازندران ، ۳۸ هزار و ۸۸۱ فرهنگی در چهار هزار و ۸۶۵ مدرسه و ۲۵ هزار و ۹۵۲ کلاس درس مشغول تعلیم وتربیت ۵۵۳ هزار و ۲۵۰ دانشآموز هستند.
دوره آموزشی مدیریت منابع انسانی و امور اداری قطب یک کشور با حضور مدیران منابع انسانی و امور اداری استانهای گلستان، سمنان، گیلان، البرز، مازندران، تهران و شهرستانهای تهران در مرکز رفاهی چلاو شهرستان آمل برگزار شد.