به گزارش استناد نیوز، حسن روحانی نیا در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره طرح پایند و دستبند الکترونیک توضیح داد: پروژه پابند الکترونیک یکی از طرح های ارزشمند دستگاه قضایی بود که از سال ٩۴ عملیاتی شد.
وی ادامه داد: این اقدام، فرایند فوق العاده ای برای حفظ خانواده و بازگشت سریع تر زندانیان به جامعه است؛ برخی از محکومان دوران محکومیت خود را گذرانده اند و پابندها منفک شده است اما برخی دیگر همچنان ادامه دارد.
روحانی نیا اظهار داشت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در خصوص ملاقات مجازی زندانیان این امکان را دارد و اعلام آمادگی می کند تا خانواده زندانیان البته با سازوکاری که مدنظر سازمان زندان ها است، با زندانیان دیدار مجازی و شفاف داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی زیرنظر و تحت نظارت جدی قوه قضائیه است و هنوز از ظرفیت های این دفاتر به طور جدی استفاده نشده است.
روحانی نیا با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای کلی اصل ۴۴ گفت: ابلاغ این سیاست ها فرصت طلایی بود و در این راستا قوه قضائیه از فرصت پیش آمده استفاده و بخشی از تصدی گری خود را به بخش خصوصی منتقل کرد.
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی افزود: اکنون ٨٠٠ دفتر خدمات قضایی در کشور فعالیت دارند که به زودی به ١۵٠٠ دفتر افزایش می یابند.