به گزارش استناد نیوز، محمد بیرانوندی با اشاره به تصویب طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: با توجه به نیازهای مالی موجود در آموزش و پرورش، مجلس شورای اسلامی به منظور جبران بخشی از نیازهای آموزش و پرورش مجوزهایی برای استفاده از ظرفیتهای موجود در این وزارتخانه را در قالب طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به تصویب رساند.
نماینده مردم خرم آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجوز احداث، واگذاری یا اجاره بخشهای مازاد املاک واقع در مناطق تجاری و همچنین املاک مازاد خود را با رعایت ملاحظات آموزشی و تربیتی به صورت تجاری و خدماتی با مشارکت بخشهای خصوصی و تعاونی ظرفیت بسیار خوبی برای آموزش و پرورش است که این وزارتخانه میتواند از این مصوبه مجلس به خوبی استفاده کند.
وی با اشاره به معافیت آموزش و پرورش از پرداخت هرگونه عوارض اعم از عوارض شهرداری مانند صدور پروانه، پذیره نویسی و تغییر کاربری، این مصوبه را نیز کمک بزرگی به آموزش و پرورش دانست و عنوان کرد: امروزه برخی شهرداریها در دنیا آموزش و پرورش را اداره میکنند و نباید به دنبال کسب درآمد از آموزش و پرورش آن هم به نفع شهرداریها بود.
بیرانوندی اضافه کرد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش نهادی است که کاملا مستقل بوده و هیچ سهمی از درآمدهای شهرداری ندارد، توقع میرفت که چنین تخفیفهایی برای این نهاد تربیتی در نظر گرفته شود.
فقط 10 درصد از بودجه کشور به آموزش و پرورش اختصاص مییابد
وی با تأکید بر اینکه هرچه به آموزش و پرورش کمک کنیم کافی نیست، گفت: برخی از کشورها نزدیک به 20 درصد از بودجه دولتی خود را برای آموزش و پرورش در نظر میگیرند در حالیکه این رقم در کشور ما نزدیک به 10 درصد است.
رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که کمک مالی قابل توجهی به آموزش و پرورش از طریق بودجههای عمومی نمیشود باید چنین معافیتها و کمکهایی را برای آموزش و پرورش در نظر گرفت و مصوبات مجلس از این منظر به شدت قابل دفاع است.