به گزارش استناد نیوز، سردار عبدالله ملکی امروز در نشست هم اندیشی، مودت و تجدید خاطرات فرماندهان عالی دفاع مقدس با بیان اینکه از آغاز ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس 12 سال میگذرد، اظهار داشت: این مجموعه در مساحت وسیعی در بخش شرقی شهر ساری در دو طرف رودخانه تجن در مسیر زائران رضوی در زمینی 60 هکتاری در حال احداث است.
وی با بیان اینکه تاکنون در ساخت این مرکز 44 میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: برای تکمیل این پروژه نیازمند بیش از 50 میلیارد تومان اعتبار هستیم.
ملکی از جمع آوری بیش از 969 هزار و 416 سند مکتوب خبر داد و گفت: بخشی از این اسناد به صورت دیجیتالی درآمده و بخش دیگر در حال دیجیتالی شدن بوده و 4500 سند ورود به ماوا شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران از تهیه و ساماندهی 5000 ساعت مصاحبه تاریخ شفاهی در حوزه فرماندهان و روحانیت خبر داد و حمایت و چاپ و تدوین 182 عنوان کتاب را نیز یکی از عملکردهای این اداره از ابتدا تاکنون دانست و گفت: کتاب عملکردی جمعیت هلال احمر استان آماده تدوین بوده و عملکرد هفت نهاد نیز در مرحله تدوین قرار دارد.
وی تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس در سه محور جغرافیا و نظامی، فرهنگی اجتماعی و اشخاص و شهدا یکی از ماموریتهای این اداره کل برشمرد و ادامه داد: تاکنون 1000 مدخل استخراج شده است که 100 مقاله تهیه شده است.
ملکی با بیان اینکه در حوزه خاطرات شفاهی زنان ایثارگر استان هزار ساعت جمع آوری شده است، گفت: ایجاد دفتر حفظ آثار دفاع مقدس و ایجاد پایگاههای فرهنگی دفاع مقدس از ابتکارات این اداره کل بوده است
این مسئول از جمع آوری بیش از 969 هزار و 416 سند مکتوب خبر داد و گفت: بخشی از این اسناد به صورت دیجیتالی درآمده و بخش دیگر در حال دیجیتالی شدن است و 4500 سند ورود به ماوا شده است.
وی تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس در سه محور جغرافیا و نظامی، فرهنگی اجتماعی و اشخاص و شهدا یکی از ماموریتهای این اداره کل برشمرد و ادامه داد: تاکنون هزار مدخل استخراج شده است که 100 مقاله تهیه شده است.
ملکی با بیان اینکه در حوزه خاطرات شفاهی زنان ایثارگر استان 1000 ساعت جمع آوری شده است، گفت: ایجاد دفتر حفظ آثار دفاع مقدس و ایجاد پایگاههای فرهنگی دفاع مقدس از ابتکارات این اداره کل بوده است
وی اضافه کرد: بررسی دورنمای تدوین کارنامه لشکر 25 کربلا، تقویت اخوت و برادری، تعیین فرماندهان معین در محورهای پژوهشی برای تدوین اطلس لشکر 25 کربلا و تهیه مستند 25 قسمتی عملکرد لشکر 25 کربلا از اهداف این همایش است.
ملکی افزود: نهضت جمع آوری خاطرات رزمندگان و پیشکسوتان نیز در دستور کار ما قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاهها و کنگره سرداران و ده هزار شهید استان، ده هزار و 400 ساعت خاطره جمع آوری کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران ادامه داد: این اداره کل برابر ابلاغ، 115 برنامه فرهنگی هنری را در سال 98 در دستور کار دارد که دو موضوع مهم ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و تدوین نقش استان مازندران در دفاع مقدس از جمله مأموریتهای مهم به شمار میآید.