زرنگین خوشه چین؛ نخستین تولیدکننده لباس‌های نایلونی با دوخت حرارتی در کشور\
  • افتتاح واحد تولیدی نوآورانه در قائمشهر؛

زرنگین خوشه چین؛ نخستین تولیدکننده لباس‌های نایلونی با دوخت حرارتی در کشور

  • کد خبر: 2111105533
  • چاپ
  • انتشار: 10 شهریور 1404 - 14:04

با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان قائمشهر، شرکت زرنگین خوشه چین به عنوان نخستین تولیدکننده لباس‌های نایلونی با دوخت حرارتی در کشور آغاز به کار کرد؛ واحدی نوآورانه که با هدف اشتغال‌زایی، حمایت از بانوان سرپرست خانوار و توسعه صنعتی در مازندران فعالیت خود را گسترش می‌دهد.

به گزارش استناد نیوز، صنعت پوشاک در ایران با افتتاح شرکت «زرنگین خوشه چین» در قائمشهر وارد مرحله تازه‌ای از نوآوری و تولید ملی شد. این مجموعه که مدیریت آن بر عهده امین اکبرزاده است، نخستین تولیدکننده لباس‌های نایلونی با دوخت حرارتی در کشور به شمار می‌رود. راه‌اندازی این واحد نه تنها پاسخی به نیازهای متنوع بازار در حوزه پوشاک کاربردی و صنعتی است، بلکه فرصتی برای اشتغال‌زایی، حمایت از بانوان سرپرست خانوار و گامی در جهت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و سند هفتم پیشرفت محسوب می‌شود. در مراسم افتتاحیه، مقامات شهرستان قائمشهر با تاکید بر لزوم حمایت همه‌جانبه از چنین طرح‌هایی، وعده دادند که زمینه‌های لازم برای توسعه و تامین مالی این صنعت نوپا فراهم شود.

 

*حمایت مسئولان از تولیدکننده نوآور*

 

رئیس صمت شهرستان قائمشهر در مراسم افتتاحیه زرنگین خوشه چین با اعلام اینکه اکبرزاده مدیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ پروانه بهره برداری از صمت دریافت کرد، گفت: ایشان تنهاترین تولیدکننده انواع لباس های نایلونی با دوخت حرارتی در ایران هستند بنابراین باید از لحاظ دولتی حمایت شوند تا بتوانند با افزایش واحد نسبت به جذب نیروی بیشتر اقدام کنند.

 

فرماندار قائمشهر هم با اعلام اینکه منویات مقام معظم رهبری حمایت از کسب و کار است، گفت: حمایت خواهیم کرد تا تسهیلات دریافت کنید.

 

*اشتغال‌زایی برای بانوان سرپرست خانوار*

 

امین اکبرزاده مدیرعامل شرکت زرنگین، اولین تولیدکننده لباس های نایلونی یا دوخت حرارتی در ایران که هفت سال در این حرفه فعالیت دارد و ۲ سال با مجوز از صنعت و معدن به صورت حرفه ای فعالیت می کند با اعلام اینکه ۷۰ نفر به صورت مستقیم با ما همکاری دارند، گفت: اکثر بانوانی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند سرپرست خانوار هستند.

 

وی هدف از تاسیس این شرکت را ایجاد یک صنعت دیگر همانند نساجی در این شهرستان اعلام کرد تا بتوانند به کسب و کار اشتغال کمک کنند.

 

*کاربرد گسترده و نیاز به حمایت مالی*

 

مدیرعامل شرکت زرنگین با اشاره به اینکه به نظرم لباس های نایلونی برای همه اشخاص کاربردی است و حتی در هوای بارانی همچون چتر عمل می کند، گفت: این لباس ها غیر از روزهای بارانی برای تناسب اندام و بهداشتی هم کاربرد دارد و همچنین برای مصارف کشاورزان، بیمارستان‌ها و حوزه ورزش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

اکبرزاده میزان سرمایه‌گذاری سال گذشته را ۷۵ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در سال گذشته میزان تولید ما ۲۵۰ هزار عدد بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم و یکبار با معدل حسابمان ۳ میلیارد دریافتی داشته‌ایم عمده‌ترین مشکل را مشکل تأمین مالی اعلام کرد و گفت: متاسفانه از لحاظ مالی با کسری بودجه در بخش‌های نیروهای انسانی، دستگاه و تجهیزات و مواد اولیه مواجه هستیم.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار