همدلی مردم مازندران در پویش حسینی؛ توزیع بیش از دو میلیون وعده غذایی\

همدلی مردم مازندران در پویش حسینی؛ توزیع بیش از دو میلیون وعده غذایی

  • کد خبر: 2111105540
  • چاپ
  • انتشار: 11 شهریور 1404 - 12:19

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران از توزیع بیش از ۲ میلیون وعده غذای گرم و بسته معیشتی در پویش اطعام و احسان حسینی در سطح این استان خبر داد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران، میثم معافی، مدیر کل این اداره در استان، با اشاره به ظرفیت‌های ماه‌های محرم و صفر، گفت: فرهنگ احسان و اطعام یکی از محورهای اصلی تعامل جامعه با محرومان است و امسال نیز با هدف تعمیق این ارزش‌ها در سطح استان اجرا می‌شود.

 

معافی افزود: پویش اطعام و احسان حسینی با بهره‌گیری از این ظرفیت و پیوند عاطفی مردم، در ایام عزاداری محرم و صفر به صورت گسترده در سراسر استان اجرا می‌شود. 

وی تصریح کرد که این پویش امسال با حضور ۳۱۷ آشپزخانه فعال در استان در حال انجام است.

 

طبق گزارش، بیش از دو میلیون وعده غذا و بسته معیشتی به ارزش بیش از ۴۸۱ میلیارد تومان در این ایام توزیع شده و در اختیار نیازمندان قرار گرفته است.

 

 مدیر کل کمیته امداد مازندران، تأکید کرد: بخش قابل توجهی از معرفت حسینی از طریق خدمت به محرومان کسب می‌شود و مراکز نیکوکاری و دفاتر ادارات کمیته امداد شهرستان‌ها آماده دریافت کمک‌های مردم نیک‌اندیش هستند. همچنین، مردم می‌توانند از طریق کد دستوری #۰۱۱۸۸۷۷ نسبت به واریز کمک‌های نقدی برای پویش‌های مختلف این نهاد اقدام کنند.

 

راه‌های مشارکت و پشتیبانی: مراکز نیکوکاری و دفاتر ادارات کمیته امداد در شهرستان‌ها پذیرای کمک‌های نقدی و غیرنقدی هستند؛ کمک‌های نقدی از طریق کد دستوری یادشده قابل واریز است



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار