به گزارش استناد نیوز، دکتر خرازی بهزیستی را یکی از مهمترین دستآوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت : با توجه به شدت و گستردگی آسیب های اجتماعی در کشور ضروریست تا به سازمان بهزیستی به عنوان نهادی حمایتی توجه ویژه ای شود.
رئیس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، نظارت اثربخش و رضایت همگانی را از چالش های مهم نظام اداری عنوان کرد و افزود : یکی از مهمترین ارکان نظارت، نظارت پیشگیرانه مبتنی بر آموزش و فرهنگسازی مستمر و بستن گلوگاه های بروز تخلف است.
وی با تاکید بر نظارت فرایندی در غالب برنامه ریزی زمانبندی شده و اصلاح نقاط انحراف، پیش از بروز خسارت تصریح کرد : ساختار اداری در انطباق فرایندها با مقررات موجود به شدت نیاز به استفاده از نظارت همگانی تخصصی و سازمان یافته دارد.
دکتر خرازی در نهایت به نظارت پسینی اشاره کرد و گفت : این نوع نظارت بر اساس شناسایی افراد متخلف عمل میکند که اکنون با انواع سازوکار ها در این زمینه روبرو هستیم.
وی با انتقاد از تغییر نام بازرسی به مدیریت عملکرد خاطرنشان کرد : متاسفانه در این نگرش کار بازرسی تحت الشعاع مدیریت عملکرد قرار گرفته که ضروریست تا اصلاح شود.
رئیس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با بیان اینکه تمامی فعالیتهای صورت گرفته در کشور علاوه بر اهداف کلان و توسعه پایدار به دنبال رضایت مردم است افزود : کاهش سرمایه اجتماعی یکی از بحران های مهم کشور است که نتیجه پایین آمدن اعتماد عمومی، انسجام و مشارکت ملی است.
دکتر خرازی با بیان اینکه در سنجش میزان رضایتمندی مردم از ۲۳ دستگاه اجرایی کشور در سال گذشته، بهزیستی موفق به کسب رتبه خوب شده است اذعان داشت : لزوما رتبه رضایتمندی مردم بر ارزیابی های فنی صورت گرفته مقدم نیست و بهزیستی با توجه به تعداد بالای مراجعین و میزان مطالبه گری عملکرد بسیار خوبی داشته.