۱۲۷۵۱ دانش‌آموز مازندرانی در ۶۸ مدرسه نمونه دولتی تحصیل می‌کنند\

۱۲۷۵۱ دانش‌آموز مازندرانی در ۶۸ مدرسه نمونه دولتی تحصیل می‌کنند

  • کد خبر: 215116
  • چاپ
  • انتشار: 12 آذر 1397 - 11:50

استنادنیوز؛ معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران گفت: ۱۲۷۵۱ دانش‌آموز مازندرانی در ۶۸ مدرسه نمونه دولتی استان تحصیل می‌کنند

به گزارش استنادنیوز «اسفندیار نظری» در همایش دبیران مدارس نمونه دولتی شهرستان ساری که در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۰ مقرر شد که از آموزش و پرورش سنتی به سمت آموزش پرورش بالنده، نو و خلاق پیش برویم و بر این اساس سند تحول بنیادین آغاز شد که دغدغه هایی را به دنبال داشت.
وی با بیان اینکه کلید واژه سند تحول بنیادین واژه تربیت است، تصریح کرد: مدرسه باید مدرسه زندگی باشد و دانش آموزان زندگی کردن را در مدرسه یاد بگیرند و مدرسه باید طوری برنامه هایش را تنظیم کند که فرصت انتخاب، شادی کردن و مهارت آموزی را به دانش آموزان بدهد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش با چالش‌هایی نظیر ازدیاد جمعیت دانش آموزی، اجرای سند تحول بنیادین،تغییر ساختار و بازنشستگی زودرس نیروی انسانی روبه رو است. در سال‌های آینده بخشی از نیروها بازنشسته شده و در تأمین نیروی انسانی با مشکل مواجه هستیم. 
وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان و مدیران به چهار عامل دانش و مهارت کارکنان، اعتماد، ارتباطات و انگیزه بستگی دارد، ادامه داد: هنر معلم فقط تدریس نیست بلکه هنر آن تاثیرگذاری است و گاهی لازم است معلم به دانش آموز فرصت بدهد تا نظرها، دیدگاه‌های ناگفته خود نسبت به کلاس درس، امور شخصی و عاطفی و روش تدریس معلم را بدون نگرانی و اضطراب بیان کند.
نظری با اشاره به کار معلم در ایجاد فرصت ها و موقعیت ها برای ظهور استعداد و توانایی دانش آموزان در ابعاد مختلف، اظهار داشت: تدریس خوب و لذت بخش، تدریس حرفه ای است که معلم بتواند با آشنایی به علوم تربیتی، یادگیری تکنولوژی آموزشی و روانشناسی به‌راحتی تدریس کند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: متاسفانه در سال گذشته بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان در استان مازندران صرف کلاس‌های خصوصی و کنکوری شده است که ساری رتبه اول، قائمشهر رتبه دوم و آمل رتبه سوم را دارد.
وی با تأکید بر ایجاد شرایطی برای ماندگاری دانش آموزان در مدارس، خاطر نشان کرد:آنچه که در بحث توانمند سازی معلمان به ما کمک می کند دانش حرفه ای، عمل حرفه ای و تعهد حرفه ای است که با اجرای شیوه های نوین و الگو های فضای تدریس به ماندگاری دانش آموزان در مدارس کمک خواهد کرد هم چنین معلم بایستی با تغییرصدا و تغییر شیوه تدریس خود به دانش آموزان بفهماند که ما هم به روز هستیم و می توانیم براحتی تدریس کنیم.
نظری ادامه داد: در راستای نگهداری دانش آموزان در مدارس،آموزشگاه درون مدرسه ای ایجاد شود که می تواند شامل کلاس کنکور و کلاس تقویتی باشد. 
این مسئول تصریح کرد: استان مازندران دارای ۶۸ مدرسه نمونه دولتی است که ۳۰ مدرسه در دوره اول و ۳۸ مدرسه در دوره دوم می باشد همچنین تعداد کل دانش آموزان ۱۲۷۵۱ نفر است که از این تعداد ۵۱۶۹ نفر در دوره اول و ۷۵۸۲ نفر در دوره دوم مشغول به تحصیل هستند. 
وی افزود: امسال امتحانات نهایی دانش آموزان از اول خرداد شروع خواهد شد و امتحانات داخلی متوسطه اول از ۸ تا ۲۲ خرداد و امتحانات متوسطه دوم از ۸ تا ۲۵ خرداد خواهد بود.
این مسئول زمان برگزاری کنکور دروس پایه دهم، یازدهم و دوازدهم را که به صورت تخصصی است ۱۳ و ۱۴ تیرماه سال ۹۸ اعلام کرد.
*مهارت را به دانش آموزان بیاموزیم 
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری نیز در این همایش ضمن تاکید بر اینکه هدف ما تربیت دانش آموزانی فکور، پرسشگر، مومن و کار آفرین است، اظهار کرد: اکنون سوال ما این است آموزش پرورش چقدر موفق شده است که به این اهداف دست یابد و اگر دانش آموزانی پرسشگر و تحلیل‌گر تربیت نکرده ایم و به این اهداف نرسیده ایم نباید در مقابل ذهن پرسشگر خود برآشفته شویم بلکه بخشی از آن به برنامه ریزی و شیوه آموزشی آموزش و پرورش برمی گردد.
«ام البنین محمدی» با اشاره به مقام والای معلم، خاطر نشان کرد: معلم همانند پدر و مادر انسان است و احترام به معلم را باید نسل به نسل در حوزه تربیتی انتقال دهیم و مقام و جایگاه رفیع معلم را ارج بنهیم.
این مسئول با اشاره به اینکه کشور ایران دارای ۲۶۴۰ دانشگاه است، افزود: نباید نگران ورود فرزندانمان به دانشگاه باشیم بلکه نداشتن مهارت فرزندانمان باید جزو دغدغه های ما باشد.
وی ادامه داد: دانش آموزان در حوزه مهارت ضعیف هستند و باید در کنار علم، مهارت را به دانش آموزان بیاموزیم و آنها را در این حوزه تقویت کنیم. اگر نظام آموزشی فقط به سراغ مقوله آموزش برود دانش آموزان بدون هیچ مهارتی وارد جامعه می شوند. امروزه چالش‌های بزرگی در زندگی افراد ایجاد شده و تداوم زندگی ها کمتر شده است که بخشی از آن به کمبود مهارت‌های زندگی باز می‌گردد و نیاز به همراهی مهارت و آموزش بیشتر احساس می شود.
مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری با بیان اینکه دانش‌آموزان با آزمون ورودی وارد مدارس نمونه دولتی می‌شوند، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری دارای ۳ مدرسه نمونه دولتی و حدود ۶۵۰ دانش آموز پسر و دختر در حال تحصیل است که ۵ نفر از دانش‌آموزان این مدارس موفق به کسب رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری شده اند.
محمدی در پایان افزود: تا وقتی کنکور حذف نشود و به دنبال کسب رتبه برتر در کنکور باشیم نظام آموزشی ما با مشکل روبه رو خواهد بود ولی خوشبختانه نظام آموزشی نظری در حال حرکت به سمت نظام مهارتی است و تلاش ما بر محقق شدن این هدف می باشد.

 



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار