به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران دکتر مجتبی اکبری در نشست شورای مدیران این جمعیت با اشاره به فرارسیدن 14 آذر روز جهانی داوطلبان تصریح کرد:واقعیت این است که علی رغم همه برنامه ها و فراخوان ها هنوز موفق نشدیم از ظرفیت بی بدیل داوطلبان در جهت اجرای برنامه ها و پروژه های مختلف بصورت کامل و حداکثری استفاده نماییم .
دکتراکبری نقش و تاثیرگذاری داوطلبان را در جمعیت هلال احمر ، نقشی سازنده،معنوی ،امیدبخش و گره گشا توصیف کرد و افزود: تجربه ثابت کرده است در مواقع بحران و اضطرار هر جا که دست یاری به سوی داوطلبان دراز کردیم، حماسه ای عظیم از مودت و هم افزایی و مشارکت شورانگیز داوطلبان را شاهد بودیم .
وی با اشاره به کمک پرشور و حماسه ماندگار مردم استان در جریان امدادرسانی به آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه و خشکسالی استان سیستان و بلوچستان گفت:معتقدم با هیچ زبان و ادبیاتی نمی توان عظمت مشارکت آحاد مردم استان را که با محوریت داوطلبان و فرهنگ داوطلبی محقق شد را توصیف نماییم.
دکتر اکبری مشارکت موثر داوطلبان جمعیت هلال احمر استان را در احداث پایگاههای امدادونجات و اهداء زمین و سایر ادوات و تجهیزات امدادی از آمبولانس و خودروی نجات گرفته تا کمکهای نقدی را بسیار امیدبخش و مایه مباهات دانست و گفت: از اینکه خدمتگزار مردمانی با این روحیه تعاون و همکاری هستیم به خود می بالیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران خاطرنشان کرد:به اعتقاد من خط پایانی برای مهرورزی و ایثار و از خودگذشتگی داوطلبان نیک سیرت و نیک اندیش نمی توان متصور بود و باید صمیمانه از همت و عزم وافر آنان سپاسگزاری نماییم.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت ایجاد شبکه های داوطلبی متشکل از اقشار مختلف جامعه با تخصص های گوناگون گفت: نگاه ما به داوطلبان باید نگاهی راهبردی و منطبق بر سلایق و تمایلات آحاد مردم باشد.وی افزود:صرف جمع آوری کمکهای نقدی و غیرنقدی نباید به عنوان نقش مهم داوطلبان در مجموعه هلال احمر تعریف شود بلکه نگاه نرم افزارانه و ترویج فرهنگ داوطلبی با هدف الگوسازی و مشارکت بیشتر و تعهد آحاد جامعه به پذیرش نقشهای محتلف اجتماعی باید محوربرنامه های ما برای استفاده بهینه از ظرفیت عظیم داوطلبان باشد.