به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران احد جاودانی در همایش استانی توانمندسازی مدیران مؤسسات قرآن و عترت مازندران بیان کرد: منظور از توانمندسازی مؤسسات قرآنی آن است که مدیر یک موسسه از شیوههایی علمی مختلف برای جذب نهادهای گوناگون در جهت بسط و گسترش فعالیتهای قرآنی استفاده کند و با تولیدات جدید اعتماد مردم را برای جذب نیروهای جدید بکار گیرد.
وی ادامه داد: مؤسسات قرآنی مؤسسات غیردولتی و مردم نهادی هستند که باید بر اساس ماده ۴۴ قانون اساسی بهصورت خصوصی توسط بخش خصوصی اداره شود.
وی با اشاره به این نکته که قرآن وجود و هستی نظام جمهوری اسلامی است و این نظام خود را مکلف میداند که هرچه در توان دارد در جهت بسط و گسترش فرهنگ قرآنی سرمایهگذاری کند افزود: با توجه با مشکلات پیش روی جامعه نمیتوان خود را دلخوش وعدهها کرد بلکه باید با برگزاری دورهها و کلاسهای علمی مؤسسات قرآنی را توانمند کرد تا بهصورت خودگردان اداره شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران حمایت همهجانبه ادارات این استان را از مؤسسات قرآنی را خواستار شد وابراز کرد: در حال حاضر این استان بیشترین بیمه فعالان قرآنی را در کشور دارا است و در حال حاضر تمام فعالان عرصه قرآنی مشمول بیمه خواهند شد.
جاودانی در پایان تصریح کرد: کار قرآنی کار دلی است و باید خیرین و متدینین را در عرصه وقف قرآنی تشویق کرد تا بتوانیم از این ظرفیتهای موجود در جهت مشکل مؤسسات قرآنی گام برداریم.