به گزارش استناد نیوز، نساجی قائمشهر برای مردم این شهر مرکزی استان مازندران با مردمی خون گرم و دوس داشتنی، بیشتر از یک تیم فوتبال است، هوادارانی که نزدیک به 60 سال از تیم محبوبشان حمایت کردند به تیم شهرشان عشق می ورزند، هوادارانی که حتی در تمرینات نساجی نیز حضوری پر رنگ داشته و گاهی تعدادشان در تمرینات تیم به هزاران نفر می رسید دیگر نمی توانند بر روی سکوهای سیمانی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مشاهده تمرینات تیمشان بنشینند و برایشان هورا بکشند.
این هواداران از سال 1374 که نساجی به لیگ دسته اول (دسته دوم سابق) سقوط کرد یک لحظه هم تیم محبوبشان را تنها نگذاشتند و در سرما و گرما حامی فوتبال قائمشهر بودند، این عشق بود که 22 سال آن ها را به نساجی دل گرم نگه داشت و با تمام ناملایمات باز هم با قدرت پشت تیم ایستادند.
برای این عاشقان، تیم حتی اگر به لیگ های پایین تر هم سقوط می کرد، نساجی محبوب قلب ها باقی می ماند و چه بسا که اگر حمایت همین هواداران پر شور نبود اکنون نامی از باشگاه مانند کارخانه جات نساجی مازندران باقی نمی ماند.
حال با تصمیم مالک و مدیرعامل، باشگاه نساجی به تهران اسباب کشی خواهد کرد، نکته جالب و تاسف بار این نقل و انتقال این است که یکی از دلایل آن حواشی ای عنوان شده که هواداران برای تیم به وجود می آورند! گویا مسئولان باشگاه نساجی فراموش کرده اند که حمایت های همین مردم سال ها مانع از انحلال نساجی شده است که اکنون از آن ها فرار می کنند ! حالا نساجی رفته است تا به دور از حواشی برای صعود به لیگ برتر آماده شود!
آقای پرهام مالک محترم باشگاه نساجی، که عدم موفقیت و مشکلات سال های گذشته تیم را به تعدادی هوادار (یا به قول شما هوادارنما) مرتبط می دانید و می فرمایید اگر آن ها نبودند با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم نمیکردیم و احتمالا میتوانستیم به لیگ برتر صعود کنیم! یادتان باشد باشگاه نساجی هرچه دارد از هوادارن خونگرم خود دارد و اساسا تیم فوتبال بدون تماشاگر معنی پیدا نمی کند. یادتان باشد در پایان فصل آینده شما باید پاسخگوی این هواداران باشید که به چه بهانه ای شادی و نشاط و عشق نزدیکی به تیم محبوبشان را از آن ها سلب کرده اید، اگر به لیگ برتر صعود نکنید چه پاسخی خواهید داشت؟!
از نگاه فنی نیز درست است که امکانات تمرینی و زمین در تهران می تواند شرایط بهتری را برای تیم رقم بزند، اما افزایش هزینه ها را چطور جبران می کنید؟ قطعا شما توان مالی لازم را دارید، پس چرا تاکنون از جیب مبارک برای تیم این هزینه ها را نمی کردید؟ و همواره نساجی در انتهای فصل و در حالی که امید بالایی برای صعود داشت با مشکلات مالی مواجه می شد و از صعود باز می ماند.
از طرفی تیمی که یک روز قبل از بازی 300 کیلومتر طی کند تا به محل برگزاری مسابقه برسد حتی با داشتن هوادارانی پر شور هم چندان میزبان به حساب نخواهد آمد!
موضوع دیگر این است که در صورت کامیابی و صعود به لیگ برتر تکلیف باشگاه چیست؟ آیا امکان برگزاری بازی های حساس لیگ برتری در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر وجود دارد؟! آیا پروژه بعد از صعود تیم نساجی به لیگ برتر انتقال کامل آن به تهران یا شهری دیگر است تا بازی های تیم هم در زمینی دیگر برگزار شود؟!
نگاهی کوتاه به تاریخچه بلند تیم نساجی قائمشهر
فوتبال در شهر قائم شهر سابقهٔ دیرینهای دارد ورزشگاه شهید وطنی (شهنا سابق) در دهه ۲۰ توسط روسها (شوروی سابق) در قائم شهر ساخته شد و در گذشتههای بسیار دور تیمهایی چون تاج شاهی در قبل دههٔ ۳۰ و تیمهای بانک ملت، آزمایش و... در آن مسابقه می دادند.
اما باشگاه فوتبال نساجی مازندران در سال ۱۳۳۹ تأسیس شد که یکی از قدیمیترین تیمهای فوتبال ایران به حساب می آید، در دههٔ ۶۰ فوتبال در قائم شهر بین ۲ قطب نساجی و صنعت نفت قائم شهر که در لیگ اول ایران جام آزادگان، (هنوز لیگ برتر وجود نداشت) تقسیم می شد و این ۲ تیم سرسختترین حریفان حتی استقلال یا پرسپولیس را در قائم شهر شکست داده یا در آزادی متوقف میکردند که متاسفانه تیم صنعت نفت قائمشهر بعد ها منحل شد.
تیم فوتبال نساجی مازندران در لیگهای جام قدس ۱۳۶۸ و جام آزادگان در سالهای ۱۳۷۰, ۱۳۷۱, ۱۳۷۲, ۱۳۷۳ حضور داشته و همواره از تیمهای شهرستانی مدعی این رقابتها محسوب می شد.
این تیم پس از سقوط کارخانجات نساجی همواره با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکرد و حتی واگذاری آن به بخش خصوصی هم نتوانست از مشکلات کمرشکن این تیم بکاهد.
نساجی از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۲ در لیگ دسته یک فعالیت میکرده و همواره یکی از تیمهای مدعی صعود بوده ولی به دلیل مشکلات مالی همواره از صعود به لیگ برتر بازمیماند. به عنوان نمونه در فصل ۸۱–۱۳۸۰ نساجی به عنوان تیم اول گروه خود به جمع چهارتیم نهایی مرحله پلی آف ورودی به لیگ برتر پیوست که به دلیل مشکلات مالی ذکر شده نتوانست این یک قدم آخر را کامل کند. بعد از این فصل مشکلات مالی این تیم تا آنجا پیش رفت که در پایان فصل ۸۲–۱۳۸۳ این تیم به رقابتهای لیگ دسته دو سقوط کرد.
اما دو سال بعد و در فصل ۸۴–۱۳۸۵، تیم نساجی مازندران با مربیگری ابراهیم طالبی جواز صعود به رقابتهای لیگ دسته یک را دریافت کرد. اما طی سال های بعد از آن نیز علارغم اینکه غالبا جزو تیم های مدعی سعود بود در گام های آخر کم می آورد و از سعود باز می ماند.
برخی از بازیکنان مطرح:
علی اکبر نیکویی، نادر دست نشان، حسین مسگر ساروی، محمد نوازی، رحمان رضایی، ابراهیم تقیپور، محسن بنگر، فریدون فضلی، شهاب گردان، میثم بائو، امید عالیشاه، محمد عباسزاده، محمود فکری، مهرداد کفشگری، هادی مهدویکیا و...
برخی مربیان سرشناسی که در نساجی کار کردند:
رحیم دستنشان (1357–1372)
فریدون عسگرزاده (1372–1373)
ناصر حجازی (1386 – 1387)
ابراهیم طالبی (1387 – 1389)
نادر دستنشان (1388 – 1388) و (1392 - 1394)
یحیی گلمحمدی (1390 – 1391)
ایران محمود فکری (1395– 1396)
مهدی پاشازاده (1396 - ؟؟؟)