خبرنگار: فائزه تقی زاده
به گزارش استناد نیوز، بازدید و نشست دانشگاه فرهنگیان قائمشهر با حضور استاندار مازندران، نمایندگان حوزه انتخابیه قائمشهر، مدیرکل آموزشوپرورش و رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزار شد. در این جلسه، موضوع تجمیع مراکز دانشگاهی فرهنگیان استان و ایجاد یک دانشگاه جامع مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد به دستور استاندار مازندران، مسائل و مشکلات دانشگاه فرهنگیان در کارگروه استانی بررسی شود.
عمران عباسی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در این نشست به دو زمین در نظر گرفتهشده در نزدیکی دانشگاه فرهنگیان قائمشهر برای تجمیع و توسعه آن اشاره کرد و گفت: اگر نتوانیم نسبت به توسعه دانشگاه فرهنگیان قائمشهر اقدام کنیم و مشکلات آن را حل نماییم، ناگزیر باید بگویم که این دانشگاه تعطیل خواهد شد.
عباسی افزود: پایان امسال جذب نیرو از طریق ماده ۲۸ انجام خواهد شد و کل تأمین نیروی انسانی برای آموزش از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت میگیرد.
استاندار مازندران نیز در این جلسه بر اهمیت هماهنگی و همافزایی دستگاههای ذیربط برای تحقق اهداف آموزشی و ارتقای سطح علمی فرهنگیان تأکید کرد و بر پیگیری جدی موضوع از طریق جلسات آتی کارگروه تخصصی تاکید داشت.
مهدی یونسی اعلام کرد که هفته آینده این کارگروه با حضور افراد صاحبنظر برگزار خواهد شد تا طرحی جامع برای آینده ارائه شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان از لحاظ ساختاری نرم دانشگاه را دارد، اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم تمام الزامات دانشکدهشدن را فراهم کنیم، میتوانیم تا سقف پنج دانشکده در استان ایجاد کنیم، اما در حال حاضر به دلیل کمبود عرصه در مراکز موجود، امکان تأسیس حتی سه دانشکده نیز فراهم نشده است.
دکتر لطفالله مهدوی افزود: در حال حاضر، با وجود تحصیل ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان قائمشهر، فضایی برای ایجاد مکانهای ورزشی در اختیار نداریم. اگر قرار است دانشکده یا دانشگاهی در قائمشهر ایجاد شود، باید معیارها و شاخصهای لازم مدنظر قرار گیرد. تنها مشکل ما، کمبود عرصه برای مراکز است که مانع تبدیل آنها به دانشکده میشود. باید مراکز موجود را به سطح دانشکده ارتقا دهیم تا ماندگار شوند، در غیر این صورت مراکزی که به سطح دانشگاه نرسند، حذف خواهند شد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران همچنین با اشاره به اینکه برای توسعه دانشگاه فرهنگیان قائمشهر، دو زمین در نزدیکی دانشگاه در نظر گرفته شده، بیان کرد: در صورت عدم موافقت با این زمینها، ما آمادگی داریم تا ملک فعلی دانشگاه را به فروش برسانیم و در مکان دیگری دانشگاه را احداث کنیم.
وی افزود: در ساری طی یک سال گذشته جستوجو کردیم اما ملکی مناسب برای احداث دانشگاه جامع پیدا نکردیم. اگر تجمیع دانشگاهی صورت گیرد، این موضوع به نفع دولت خواهد بود. بنابراین اگر زمینی به مساحت ۱۰ تا ۲۰ هکتار پیدا شود، برای ساخت دانشگاه جامع اقدام خواهیم کرد. اما اگر این امر محقق نشد، نباید ۶ مرکز موجود در سطح استان را از دست بدهیم، بلکه باید برای توسعه آنها تلاش کنیم.