محسن آریان روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار استناد نیوز با اعلام اینکه این واحد تولیدی و صنعتی از سال ۹۱ به صورت رسمی شروع به کار کرده است، افزود: در حال حاضر ۳۵ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم با این واحد صنعتی همکاری می کنند.
وی عمده تولیدات این واحد را قطعات فولادی و چدنی عنوان کرد و گفت: این قطعات تولیدی در صنایع ماشین سازی ، ادوات کشاورزی، خودرو ، صنایع پتروشیمی و نفت ، قطعات "سنگ شکن" و سیمان مورد استفاده قرار می گیرد.
این سرمایه گذار که تمام هزینه اجرایی این واحد صنعتی را از آورده شخصی راه اندازی کرده است در ادامه با اعلام اینکه روزانه ۱۰ تن شمش فولاد تولید می شود، افزود: متاسفانه چندین بار تقاضای تسهیلات داده ایم که تنها در یک مورد وام بسیار ناچیز به ما تعلق گرفته است و بقیه تسهیلات گرفته شده از طریق معدل حساب شخصی بوده است.
آریان با گلایه از اینکه تاکنون هیچ تسهیلات حمایتی برای افزایش و تولید کار به این مجموعه صنعتی تعلق نگرفته است، گفت: حتی گسترش این مجموعه و افزایش تولید و میزان اشتغال همه با آورده شخصی بوده است ، متاسفانه ارگان های دولتی نه تنها کاری انجام نمی دهند متاسفانه برای کارفرمایان هزینه تراشی می کنند.
وی عمده ترین مشکل واحدهای صنعتی را دست اندازی های اداری در راه تولید عنوان کرد و اظهار داشت : ارگان های دولتی با ما کاری نداشته باشند مطمئن باشید واحدهای تولیدی بهتر از عهده کار بر می آیند و از آنان می خواهیم مسائل و مشکلات را به دوش کارفرمایان نگذارند.
آریان قطعی برق را یکی از مشکلات دیگر این روزهای واحدهای تولیدی و صنعتی در استان و کشور اعلام کرد و افزود: خوشبختانه تولیدات ما بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است اما این قطعی برق هزینه های جاری ما را دوچندان کرده است و این عبارت ناترازی برق را باید نامش را از هم پاشیدگی اعلام کنیم در واقع همه امور از همه پاشیده است.
این سرمایه گذار با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ در جلسه ای با حضور مسئولین قول مساعد پرداخت ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات داده شد، اضافه کرد: اما متاسفانه بعد از آن جلسه و با توجه به اینکه این مبلغ مصوب شهرستانی بود، هیچ گاه محقق نشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در سامانه بهین یاب ثبت نام انجام دادیم که تنها پنج میلیارد تومان مصوب شد که هنوز پرداختی صورت نگرفته است .
آریان خاطرنشان کرد: اگر حمایت ها به درستی از واحدهای تولیدی و صنعتی صورت گیرد می توانیم ۳۰ تا ۵۰ درصد آمار اشتغال استان و شهرستان را افزایش دهیم اما متاسفانه بسته های حمایتی تنها روی کاغذ و جلسات باقی مانده است و حماتی از تولیدکنندگان صورت نمی گیرد.