به گزارش استناد نیوز، قاسم عزیززاده گرجی افزود: حوزههای انتخابیه ۹ گانه مازندران شامل "ساری و میاندورود"، "قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، رامسر و عباسآباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار"است که بیشترین شعب اخذ رای مربوط به بابل، ساری و آمل است.
رییس ستاد انتخابات مازندران افزود: از این تعداد شعب اخذ رای ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت و ۶۴۱ شعبه سیار در ۱۱ اسفند روز برگزاری انتخابات مستقر هستند.
وی ادامه داد: همچنین از مجموع شعب اخذ رای در مازندران یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه در روستاهای استان، آرائ مردم را جمع آوری میکنند.
به گفته عزیزاده گرجی اقدامات برای کنترل دستگاههای احراز هویت در شعب اخذ رای مازندران انجام شده و در شعب این دستگاهها نصب شده است.
رییس ستاد انتخابات مازندران تعداد عوامل اجرایی و نظارتی که در انتخابات استان حضور دارند را بیش از ۲۷ هزار نفر اعلام کرد که شامل کاربر شعب، بازرس، نماینده فرماندار، نماینده بخشدار، ناظران شورای نگهبان و نیروهای خدماتی و رانندگان هستند.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در سه مرحله توسط هیئت اجرایی در استان، هیئت نظارت بر انتخابات کشور و شورای نگهبان و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۵۷ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
استان مازندران بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد.
این استان ۱۲ نماینده در مجلس شورای اسلامی و ۴ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود. منبع / صدا و سیما