عملیات اجرایی مجتمع چندمنظوره امدادی در بابلسر آغاز شد/ 75 درصد وسعت استان روی گسل زلزله قرار دارد\
  • با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور؛

عملیات اجرایی مجتمع چندمنظوره امدادی در بابلسر آغاز شد/ 75 درصد وسعت استان روی گسل زلزله قرار دارد

  • کد خبر: 2111102065
  • چاپ
  • انتشار: 15 ارديبهشت 1401 - 13:42

مجتمع چندمنظوره امدادی، درمانی، آموزشی، فرهنگی و اداری روز پنج شنبه با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور و مسئولین استانی و شهرستانی در بابلسر کلنگ زنی شد.


به گزارش استناد نیوز، عملیات اجرایی مجتمع چندمنظوره در ۱۲.۵ طبقه با برآورد ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز شد.
غلامعلی فخاری در مراسم کلنگ زنی مجتمع چندمنظوره امدادی و درمانی هلال احمر در بابلسر با اظهار اینکه ظریب خطرپذیری مازندران در حوادث بالاست، افزود: هر سال به ویژه در سامانه جامع حوادث کشور رتبه نخست را با بیش از سه هزار عملیات امدادی به خود اختصاص داده ایم.
وی نیاز به مجتمع چندمنظوره امدادی را برای توانمندسازی و ارتقای آمادگی لازم دانست و گفت: این طرح یک پروژه ملی است.
علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس نیز با اظهار اینکه هلال احمر مجموعه‌ای بی بدیل در کشور به شمار می‌رود، افزود: خدمات هلال احمر گسترده و پراکنده است و در واقع هلال احمر نوعی دولت کوچک است و انواع وزارتخانه‌ها در ان نقش آفرینی می‌کنند.
وی بر ضرورت و لزوم تقویت هلال احمر تاکید کرد و گفت: با توجه به این که ایران و مازندران حادثه خیز است باید نسبت به تقویت هلال احمر اقدام کرد.
باقرزاده با عنوان اینکه هلال احمر در تأمین واکسن موردنیاز مقابله با کرونا پیشتاز بوده است، گفت: خدمات بروزن مرزی این نهاد نیز چشمگیر و ویژه است.
مازندران استانی حادثه خیز است / ‏‬ واقع شدن روی دو گسل
رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به حادثه خیز بودن مازندران افزود: ۱۲ حادثه از ۱۴ حادثه دنیا در مازندران رخ می‌دهد و سفر گردشگران داخلی و خارجی، ارتباط مستقیم با تهران و قرارگرفتن روی دو گسل اصلی و واقع شدن در جوار آتشفشان نیمه فعال دماوند، این استان را حادثه خیز کرده است.
وی گفت: ۷۵ درصد وسعت استان روی گسل زلزله قرار دارد و از پرجمعیت‌ترین استان کشور از نظر تراکم است و معین استان تهران در حوادث به شمار می‌رود، از این رو این استان از نظر مدیریت بحران حائز اهمیت است و باید در چرخه مدیریت بحران سهم آن را مدنظر قرار دهیم.
علیخانی سرعت پاسخگویی به نیازمندی‌ها در حوادث سیل و زلزله را از جمله مطالبات بیان کرد و گفت: پیشگیری و مقابله با بحران، رصد، امداد ونجات، درمان و مراقبت حادثه دیدگان مستلزم فراهم کردن زمینه‌ها است.
معاون استاندار مازندران با تاکید براینکه منابع وامکانات باید در زمان و مکان مناسب توزیع شود، داشتن طرح جامع حوادث و امدادی را در استان الزامی دانست و گفت: شناسایی و تأمین امکانات و تجهیزات نظیر ماشین آلات، نانوایی سیار، بیمارستان سیار، شهر برق و غیره امری مهم است.
وی شناسایی نقاط رانشی و لغزشی، را در استان ضروری دانست و مستحکم سازی و ایمن سازی مناطق آسیب دیده را لازم دانست.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار