به گزارش استناد نیوز، فرماندار بابل روز شنبه در حاشیه افتتاح این طرحها گفت: برای افتتاح این ۱۵ طرح حدود ۲۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گرفته که از سوی صندوق کارآفرینی امید تأمین شده است.
قربانعلی ولیزاده بورا افزود: این تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بانوان تولیدکننده روستایی قرار گرفت و با افتتاح این طرحها به صورت مستقیم برای حدود ۳۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: طرحهایی که امروز در روستاهای بابل به بهرهبرداری رسید در حوزه تولیدات گلخانهای، صنایع چوبی، تزئینی و گردشگری و همچنین تولیدات پوشاک بوده است.
وی افزود: همه کارآفرینان و شاغلان فعال در این طرحهای افتتاح شده، جوان و از دانشآموختگان رشتههای مرتبط هستند که این مزیت سبب تعهد کاری و ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی آنها خواهد شد.
فرماندار بابل گفت: نیروهای تحصیل کرده نیازهای روز بازار را به خوبی درک کرده و با خلاقیت در کار زمینه ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال پایدار را فراهم میکنند.
اجرای طرح «هر روستا یک محصول» در مازندران از فروردین سال ۱۳۹۶ و همزمان با سفر رئیسجمهوری به این استان با بهرهبرداری از ۵۴ کارگاه خیاطی خانگی در روستاهای مازندران آغاز شد و طی سالهای اخیر گسترش یافت.
تعدادی از طرحهای مشاغل خانگی و روستایی امروز در قالب طرح «هر روستا یک محصول» که با هدف اشتغالزایی روستایی و حمایت از زنان سرپرست خانوار در تولید محصولات خانگی و روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید اجرا میشود، در بابل با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور افتتاح شد.