به گزارش استناد نیوز، اسدالله عباسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر بهداشت در هفت بند مشخص توسط نمایندگان تنظیم شده است از حضور نمکی در جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی خبر داد و اظهار داشت: در صورتی که وی نتواند به سئوالات نمایندگان پاسخ قابل قبولی بدهد طرح استیضاح وی در مجلس کلید میخورد.
عضو هیئت رئیسه مجلس حضور وزیر بهداشت در فراکسیون نمایندگان ولایی و گفتوگو با نمایندگان در مورد بندهای استیضاح وی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: نمکی در جلسه یکشنبه 23 تیر این فراکسیون توانست به یکی از سئوالات نمایندگان که در مورد هرج و مرج در واردات دارو بود پاسخ قانعکننده ارائه دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه طرح استیضاح وزیر بهداشت همچنان به قوت خود باقی است تصریح کرد: نمایندگان به شدت به دنبال شنیدن پاسخهای مستدل و مستند وزیر بهداشت هستند بنابراین نمکی برای فرار از کلید خوردن طرح استیضاح خود در مجلس باید حداقل به چهار سئوال دیگر آنان جواب دهد.
بیشتر بخوانید
•معاون وزیر بهداشت: 80 درصد ایرانیها توان مراجعه به مراکز درمانی خصوصی را ندارند
•جمع آوری امضاء برای استیضاح وزیر بهداشت در مجلس
•افشاگری نمکی از وجود مافیای 80 میلیارد تومانی علیه وزارت بهداشت
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس انجام مذاکره نمایندگان با هیئت رئیسه مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان برای پیگیری طرح استیضاح وزیر بهداشت را مورد تأکید قرار داد و گفت: قرار است با هماهنگی هیئت رئیسه و کمیسیون تخصصی بهداشت و درمان مجلس جلسهای برای استماع پاسخها و دفاعیات نمکی برگزار شود.
عباسی بندهای هفتگانه استیضاح وزیر بهداشت را نیز برشمرد و در تشریح هر یک از آنها خاطرنشان کرد: ضعف مدیریتی، کاستی در روند اجرای طرح تحول سلامت، ضعف در اجرای طرح پزشک خانواده، عدم اجرلی طرح پرونده الکترونیک سلامت و ضعف موجود در بحث هتلینگ بیمارستانی از جمله بندهای طرح استیضاح نمکی است.
وی خارج شدن پزشکان متخصص از مناطق محروم و ایجاد هرج و مرج در مسئله واردات دارو به داخل کشور را از دیگر بندهای طرح استیضاح وزیر بهداشت اعلام کرد و اظهار داشت: در روزهای آینده و با برگزاری جلسات تخصصی مسئله عملی شدن طرح استیضاح و یا عدم استیضاح وزیر بهداشت در مجلس، کاملاً شفاف خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با انتقاد از نحوه جابهجایی انجام شده در حوزه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابراز داشت: این شیوه تعویض مدیران نه از نظر منطق نه قانون و نه حتی عرف و آئیننامههای مدیریتی آن هم در شرایطی که استانداری گیلان با سرپرست اداره میشود به هیچ عنوان تأیید نمیشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توان علمی بالا و سختکوشی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی گیلان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: البته جدای از این مسائل یکسری ضعفهای مدیریتی نیز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان وجود داشت اما تغییر انجام شده در حوزه مدیریتی این دانشگاه عاقلانه نبوده است.
عباسی با بیان اینکه نمایندگان گیلانی حاضر در مجلس وزیر بهداشت و معاون پارلمانی وی را به خاطر تغییر و تحول انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی این استان مورد مؤاخذه قرار دادهاند افزود: امیدواریم دیگر چنین اتفاقات نادری هیچ وقت رخ ندهد و وزارت بهداشت و درمان در مدار قانونی تعیین شده خود حرکت کند.