رونمایی از پوستر دومین رویداد ملی رسانه‌ای «اصلاح الگوی مصرف انرژی» در مازندران / آغاز موج تازه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز\

رونمایی از پوستر دومین رویداد ملی رسانه‌ای «اصلاح الگوی مصرف انرژی» در مازندران / آغاز موج تازه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز

  • کد خبر: 2111105792
  • چاپ
  • انتشار: 11 آذر 1404 - 12:20

با حضور مسئولان ارشد حوزه انرژی، کارشناسان و جمعی از فعالان رسانه‌ای، پوستر دومین رویداد ملی رسانه‌ای «اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخش گاز» امروز در شرکت گاز استان مازندران رونمایی شد؛ رویدادی ملی که به‌منظور تقویت نقش رسانه در مدیریت مصرف و ارتقای آگاهی عمومی شکل گرفته است.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان مازندران، پوستر دومین رویداد ملی رسانه‌ای «اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخش گاز» روز دوشنبه با حضور مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران، مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و فعالان رسانه‌ای در ساری رونمایی شد.

 

این رویداد ملی به میزبانی شرکت گاز مازندران و با حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز ایران و همراهی صداوسیمای مرکز مازندران برگزار می‌شود و قرار است نقش رسانه‌ها را در تغییر الگوی مصرف و ارتقای امنیت انرژی کشور پررنگ‌تر کند.

 

مسئولان در این نشست با اشاره به ضرورت تولید محتوای هدفمند و اثرگذار در حوزه انرژی اعلام کردند که رسانه‌ها می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش اتلاف انرژی، ارتقای فرهنگ مصرف و افزایش مشارکت مردمی ایفا کنند.

 

در پایان این مراسم، پوستر رسمی رویداد رونمایی شد؛ پوستر و هویتی که به گفته هژبر جوادی مدیرعامل شرکت گاز مازندران، آغازگر فصل تازه‌ای از تولید محتوای تخصصی و اجرای برنامه‌های فرهنگی گسترده در حوزه بهینه‌سازی مصرف گاز خواهد بود.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار