\

مهلت دو ساله برای ثبت ادعای مالکیت در سامانه کاتب / صدور سند تک‌برگی در مازندران یک هفته‌ای شد

  • کد خبر: 2111105793
  • چاپ
  • انتشار: 12 آذر 1404 - 15:10

مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران از فعال شدن قریب‌الوقوع سامانه ثبت ادعا خبر داد و اعلام کرد که مردم دو سال فرصت دارند تا مدارک مالکیتی خود را در این سامانه بارگذاری کنند. او همچنین افزود که صدور سند تک‌برگی در صورت مطابقت نقشه با وضعیت موجود ملک، حدود یک هفته تا ۱۰ روز زمان می‌برد.

به گزارش روز چهارشنبه استناد نیوز، رضا نوروزی افزود: سامانه ثبت ادعا به‌زودی فعال می‌شود و مردم دو سال فرصت دارند مدارک و مستندات مالکیتی خود را در آن بارگذاری کنند تا فرآیند صدور سند و سایر اقدامات حقوقی قابل پیگیری باشد.

او ادامه داد: ثبت نکردن ادعای مالیکت بر اموال غیر منقول در مهلت مقرر، سبب می‌شود ادعای افراد بر اموال منقول در مراجع قضایی یا اداری پذیرفته نشود.

 مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران با بیان اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی پنج سال مهلت داشتند اسناد دفترچه‌ای خود را به سند تک‌برگ تبدیل کنند، گفت: ۸۱ هزار پرونده امسال و از ابتدای اجرای قانون ۶۵۰ هزار فقره پرونده در مازندران تشکیل شده که این استان را به رکورددار کشور در این حوزه تبدیل کرده است.

نوروزی افزود: از مجموع ۸۱ هزار پرونده تشکیل شده در سال جاری، ۶۱ هزار فقره منجر به صدور رأی شده است. منبع /صدا و سیا



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار