به گزارش استنادنیوز؛ همایون حائری در آیین افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی استان قم در سالن جلسات اداره کل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به ظرفیت تولید انرژی برق در کشور اظهار کرد: سیاست وزارت نیرو استفاده از ظرفیت انرژی خورشیدی و بادی برای تولید برق است، برنامه دولت دو برابر کردن ظرفیت تولید برق از طریق انرژیهای نو در هر سال است تا این که تا پایان دولت دوازدهم به چهار هزار مگاوات تولید برق از طریق انرژیهای نو برسیم.
وی ادامه داد: تا پایان سال 96 حدود 21 درصد تولید برق کشور از طریق انرژی غیرفسیلی بود و به دنبال رساندن این عدد تا 30 درصد هستیم.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: باید بیشتر قدر برق را بدانیم و صرفه جویی در مصرف برق را در دستور کار داشته باشیم، در تابستان سال جاری با وجود کاهش تولید برق نیروگاههای برقآبی، با صرفه جویی این دوره کمبود برق را پشت سر گذاشتیم، تغییر ساعت کار ادارات دولتی و خاموش کردن وسایل سرمایشی غیرضروری در این ادارات دو هزار مگاوات صرفه جویی به دنبال داشت.
حائری بیشترین راندمان نیروگاههای برق خورشیدی را در فصل تابستان دانست و تصریح کرد: مصرف سیستم سرمایشی مشترکین در این فصل 21 هزار مگاوات است.
وی ادامه داد: از تولید تجهیزات نیروگاههای برق خورشیدی در داخل کشور حمایت شده است و امیدوارم که استان قم به قطبی برای تولید برق خورشیدی در کشور تبدیل شود.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: تمرکز بر انرژیهای پاک در این وزارت خانه آغاز شده است؛ پایان سال 95 میزان ظرفیت نصب شده تولید برق از طریق انرژیهای پاک در کشور 250 مگاوات بود که در سال 96 به 500 مگاوات رسید و این ظرفیت تا پایان سال جاری به هزار مگاوات میرسد.
حائری خاطرنشان کرد: باید روز به روز شاهد احداث نیروگاههای بیشتر در زمینه تولید برق خورشیدی و بادی در نقاط مختلف کشور باشیم.