جدای از اینکه این نوع اعتراض و تفاوت آرا ، آدمی را به یاد انتخابات سال ۷۸ و بازشماری آرای برخی صندوق های تهران می اندازد که در نهایت با شجاعت انقلابی شورای نگهبان نتیجه انتخابات شکل دیگری به خود گرفت ؛ در تاریخ نظام بر خون استوار جمهوری اسلامی ایران می توان به نمونه های بسیاری اشاره کرد که افراد با تکیه بر حق قانونی که قانون گذار به آن ها داده توانستند به نسبتبه روند اجرای انتخابات اعتراض نموده و شورای نگهبان نسبت به بررسی آن اقدام نماید و این رویه ای مرسوم در نظام مردم سالار ایران عزیز می باشد.
در انتخابات حوزه انتخابیه نور و محمود آباد در دوم اسفند ماه سال گذشته آقای فرزانه به هر تقدیر به عنوان نفر اول انتخابات حوزه نور و محمود آباد با ۴۹۸ تعرفه بیشتر نسبت به آقای فیاضی توسط فرمانداری به رسانه ها معرفی شد ولیکن با اعتراض فیاضی و ورود نهادهای نظارتی و شورای نگهبان به این انتخابات صحت آرا تاکنون تایید نشده است.
هر چه پرونده این انتخابات به جلو می رود شاهدیم جریان خاصی در استان که پشتوانه برخی مدیران استانی را نیز دارد پروژه فشار از پایین را با توهین های مستقیم به دکتر فیاضی در روزنامه ها و فضای مجازی آغاز نموده اند که جای تاسف است.
به عنوان یک مصداق اخیرا در یکی از روزنامه های استان مازندران به منظور تمام کردن کار فیاضی و عدم پیگیری او در خصوص انتخابات دوم اسفندماه با تیتری عجیب از کلید واژه " فتنه عبدالوحید" استفاده نمود.
اینکه راقم هجونامه علیه دکتر فیاضی ، خود در حوادث فتنه ۸۸ چه نقشی داشته و چه اعتقادی به ساختار نظام سیاسی کشور دارد و ارتباطش با نفر اول حوزه انتخابیه نور و محمود آباد چگونه می باشد مورد بررسی این یادداشت نیست، ولی نکاتی در این جنگ رسانه ای وجود دارد که تاکید جریان انقلابی منطقه نور و محمود آباد را برای بررسی دقیق تر این انتخابات و ورود نهادهای ذی مدخل در حوادث پسا انتخابات تایید می کند.
پروژه توهین مستقیم و اخیرا تهدیدات تلویحی شورای نگهبان هنگامی وارد این فاز شد که مخالفین دکتر فیاضی نتوانستند درگیری قومیتی را در حوزه انتخابیه به دلیل سرمایه بالای اجتماعی ایشان در شهرستان های انقلابی و شهید پرور محمود آباد و نور ایجاد نمایند و اردوکشی های آن ها با نه قاطع مردم شکست خورد و این موضوع دلیلی شد تا آن ها به فشار بر شورای نگهبان در رسانه های خود روی آوردند .
کلید واژه هایی نظیر فتنه و یادآوری نافرمانی ها و لج بازی های فتنه گران در حوادث ۸۸ در مقابل ایستادگی انقلابی شورای نگهبان بیانگر این است که زر و زور و تزویر برای حذف عبدالوحید فیاضی متوسل به تهدید نهادهای نظارتی و شورای نگهبان شدند که این موضوع با علم به حضور برخی مدیران استانی در پشت پرده این ماجرا ، زنگ خطر معمول شدن این گونه ابزارهای فشار را در مازندران برای آینده به صدا در آورده است.
یقینا نیروهای انقلابی و تمامی آزاداندیشان استان مازندران و شهرستان های نور و محمود آباد به آرامش و متانت دکتر عبدالوحید فیاضی و حرکت در مدار قانون ایشان در انتخابات مجلس یازدهم درود می فرستند و به بازندگان سیاسی این میدان که دیگر نتیجه اش محدود به جغرافیای مازندران نخواهد بود یادآور می شود که زمان زور و تهدید بیش از ۴۱ سال است که به پایان رسیده و این دست و پا زدن ها برای رسیدن به قدرت در خاطر این مردم خواهد ماند.
در پایان این نوشتار امید می رود بدوا شورای محترم نگهبان همچون همیشه بر مسیر قانون حرکت کرده و عدالت را اولی بر هر مسئله ای لحاظ کنند و همچنین از دکتر فیاضی انتظار می رود در مقابل بداخلاقی ها و تخریب ها بهشتی گونه برای حکمرانی اخلاق و قانون بایستند و مطمئن باشید که تاریخ شما و دیگران را قضاوت می کند