کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر چشم انتظار خریدار\

کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر چشم انتظار خریدار

  • کد خبر: 2111104951
  • چاپ
  • انتشار: 26 اسفند 1403 - 08:17

شهرداری قائمشهر به عنوان سهامدار ۹۲ درصدی کارخانه نساجی شماره یک قصد دارد سهام خود را به فروش برساند اما تاکنون خریداری برای آن پیدا نشده است.

به گزارش استناد نیوز، قائمشهر از دیرباز به کارخانه های نساجی اش معروف است، کارخانه هایی که هر کدام به دلیل مشکلات مالی و ضعف مدیریتی داستان های دراماتیک را برای کارگرانشان خلق کردند.
کارخانه های نساجی برای مردم قائمشهر واژه ای خاطره انگیز است. خاطره گویی که برای بیان آن به نسل آینده از صدای طنین انداز سوت کارخانه آغاز می شود.
کارخانه نساجی شماره یک؛ یکی از کارخانه های نساجی قائمشهر است که در سال ۹۵ حدود ۹۲ درصد سهام آن توسط شهرداری قائمشهر خریداری شد.
بعد از مدتی سازمان خصوصی سازی مدعی شد که شهرداری نمی تواند بیش از ۴۰ درصد از این سهام را برعهده گیرد و مابقی باید واگذار شود.
سازمان خصوصی سازی با طرح دعوی به دنبال ابطال قرارداد بود اما باز هم با درایت و پشتکار بخش حقوقی، شهرداری قائمشهر توانست حق شهرداری این شهر را در سهام داری کارخانه قائمشهر زنده نگه دارد.
شهرداری قائمشهر هم در سال ۱۴۰۱ دوبار مزایده کارخانه را به صورت قانونی برگزار کرد اما خریداری برای آن پیدا نشد. امسال هم مجدد با مصوبه شواری شهر و دادستانی مزایده ۹۲ درصد سهام شهرداری انجام شد اما باز هم خریداری برای کارخانه با قدمت نساجی پیدا نشد.

*امسال برای فروش کارخانه نساجی مزایده گذاشتیم اما خریداری نبود*
شهردار قائمشهر اعلام کرد که سهام کارخانه نساجی شماره یک در سال ۱۳۹۵ از سازمان خصوصی‌سازی و از طریق مزایده توسط شهرداری قائمشهر خریداری شد. ۹۲ درصد این سهام به نام شهرداری ثبت شد. اما سازمان خصوصی‌سازی بعدها اعلام کرد که شهرداری نمی‌تواند بیشتر از ۴۰ درصد سهام داری کند. بنابراین طرح دعوی کرد و خواستار ابطال این قرارداد شد. با کوشش مدیریت حقوقی شهرداری ، ابطال این قرارداد منتفی گردید و مقرر شد که ۴۰ درصد سهام کارخانه در مالکیت شهرداری بماند و مابقی واگذار شود. به طور قطع اگر این واگذاری توسط سازمان خصوصی‌سازی انجام می‌شد مردم شهر بسیار متضرر می‌شدند. در سال ۱۴۰۱ مزایده این کارخانه در دو مرحله انجام شد که متقاضی برای آن پیدا نشد. در سال جاری نیز با مصوبه شورای شهر و دستور دادستانی مجددا مزایده هر ۹۲ درصد این کارخانه انجام شد که بازهم خریداری پیدا نشد که امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته این کارخانه تعیین و تکلیف شود.
کاظم علیپور از مدیریت حقوقی شهرداری قائمشهر تشکر کرد که در بسیاری از پرونده‌های حقوقی مثل پروژه تچر که تاکنون تقاضای ۳ هزار میلیارد تومان خسارت از شهرداری کرده ، به داد ما رسیدند و شهرداری ‌را از مهلکه‌های مختلف نجات دادند.

 



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار