به گزارش استناد نیوز ، بهزاد برارزاده بر لزوم رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی در این شهر ساحلی تاکید کرد و با بیان اینکه احداث مخزن ذخیره ۲ هزار متر مکعبی با هدف تقویت انتقال آب آشامیدنی و افزایش ذخیره آب در شهر شیرود در حال انجام است، خاطرنشان کرد: برای تکمیل این طرح، تنها عملیات بتن ریزی سقف دوم مخزن و محوطه سازی باقی مانده که در آینده نیز نیز به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرا و تکمیل این طرح را ۱۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با تکمیل و بهره برداری از این طرح آبرسانی، سه هزار و ۲۰۰ خانوار شهر شیرود از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
برارزاده، سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری را ۲۰۰ و در مناطق روستایی را نیز ۱۷۱ لیتر عنوان کرد و افزود: از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف میکنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.
برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.
استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین میشود.
شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.
منبع / خبرگزاری ایرنا