بهرام واگذاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار استناد نیوز با اعلام اینکه در یکسال گذشته اجرای عقب نشینی، جوی، جدول و زیرسازی خیابان ولیعصر به طول 200 متر با مشارکت اهالی روستا و دهیاری انجام شد، گفت: آسفالت این مسیر توسط بنیاد مسکن انجام و برای تعریض ، جوی، جدول و زیرسازی حدود ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی، افزود: عملیات تعویض لولههای دو طرف مسیر اصلی خیابان ولیعصر هم به طول ۴۰۰ متر با مشارکت دهیاری و آب و فاضلاب این شهرستان انجام شد.
وی با اشاره به بازنگری طرح هادی این روستا بعد از ۲۰ سال، ادامه داد: بافت این روستا که در سالهای اخیر به مساحت ۵۲ هکتار و ۲۰۰ متر بود هم اکنون با کارشناسی صورت گرفته توسط بنیاد مسکن حدود پنج هکتار به بافت این روستا اضافه شد و شاهد مساحت ۵۷ هکتاری آن هستیم .
رئیس شورای روستای ریکنده، اظهار داشت : این مساله باعث شد تا شاهد ابراز خرسندی اهالی این روستا باشیم چرا که قبل از افزایش بافت این روستا، مردم نمیتوانستند در حیاط مسکونی خود نسبت به ساخت مسکن اقدام کنند.
واگذاری، خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته توسط دهیاری، بخشداری و فرمانداری توانستهایم نسبت به خرید یک دستگاه نیسان باربر با بودجه دولتی اقدام کنیم که ارزش ریالی این خودرو ۹ میلیارد ریال است .
وی با اشاره به اقدامات در حال اجرا در این روستا، یادآور شد : بنا شد تا برای زیرسازی، عقبنشینی و جوی و جدول منطقه حکیم محله ( خیابان شهید علیرضا نوروزیان) که به طول یک کیلومتر است، اهالی و دهیاری نسبت به اجرای این طرح اقدام کنند تا بنیاد مسکن که قول آسفالت ۵۰۰ متر رو تا پایان امسال داده نسبت به این امر اقدام کند.
واگذاری با اشاره به اجرای کانال برای هدایت آبهای سطحی در این روستا، ادامه داد: با هر بارندگی شاهد آبگرفتگی و گل و لای در خیابان اصلی هستیم و امیدواریم با اجرای این طرح که حدود ۴۰۰ متر را در نظر گرفتهایم تا حدودی این مشکل در روستا مرتفع شود.
وی با بیان اینکه اگر چه در این روستا با مشکل چندانی مواجه نیستیم اما ورودیهای این روستا به دلیل باریک بودن جاده با چالش مواجه است، گفت:به این دلیل شاهد تصادف هستیم و امیدواریم با رایزنی که با راهداری داشتهایم این مشکل هم حل شود.
رئیس شورای روستای ریکنده با اعلام اینکه جوانان این روستا برای ساخت مسکن و دریافت تسهیلات تشکیل پرونده داده اند اما تاکنون به دلیل کمبود بودجه نتوانستهاند وام خود را دریافت کنند،ابراز امیدواری کرد و گفت: با توجه به تورم و افزایش قیمتها امیدواریم این مشکل هم هر چه سریعتر رفع شود.
** تلاش شورای روستای ریکنده برای توسعه فروش شکر به خارج از استان
واگذاری در ادامه با بیان اینکه روستای ریکنده قطب تولید نیشکر است و در استان مازندران از کیفیت مرغوبی برخوردار است، تصریح کرد: براساس آمار حدود ۷۰ هکتار به کشت نیشکر اختصاص دارد و ما تمام تلاشمان را به کارگیری میکنیم تا این سنت حسنه حفظ شود چرا که یک شغل محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه برای وام بنیاد برکت به این روستا بودجه اختصاص یافت و متقاضیان هم نسبت به نامنویسی خود اقدام کردهاند و کارشناسی توسط کارشناسان بنیاد برکت صورت گرفته اما دو ماه این طرح متوقف شده است، اظهار داشت: باتوجه به فصل شکر متاسفانه کسی موفق به دریافت تسهیلات نشد تا نسبت به تجهیز و بروز شدن کارگاههای خود اقدام کند.
واگذاری در پایان با اشاره به اینکه کیفیت شکر قرمز این روستا مرغوب است و به دنبال این هستیم تا شکر قرمز را به صورت بستهبندی به فروشگاهها و حتی خارج استان برسانیم ،گفت:شبکه بهداشت میگوید بسته بندی محصولات باید دارای برچسب سیب سلامت باشد ما هم برای حل این موضوع جلسهای با شبکه بهداشت برگزار خواهیم کرد تا بتوانیم برای کارگاههای پیشرفته این مجوز را بگیریم تا کشاورز هم بتواند نسبت به ارسال و بسته بندی محصولات خود اقدام کند.
انتهای پیام/