به گزارش استناد نیوز و به نقل از ایرنا، «بابک آذرباد» روز یکشنبه درباره مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری، گفت: انتخابات از عرصههای مهم مشارکت سیاسی است که مردم این امکان را دارند که با حضور در آن در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنند و این حضور میتواند به ثبات جامعه و اعتماد میان مردم و دولتمردان منجر شود.
دبیرکل حزب ترقی ایران افزود: مشکلات اقتصادی ناشی از بحث تحریمها و کرونا، مشارکت مردم و همچنین عملکرد دولتمردان را تا حدودی با مشکل مواجه کرده است. امیدواریم در این زمینه مشکلگشایی پیش بیاید تا بتوانیم مردم را به مشارکت سیاسی که نقش بسیار مهمی درآینده و سرنوشت کشور دارد، مجاب کنیم.
آذرباد با اشاره به فرمایشهای رهبری، گفت: بحث این است که نامزدهای ما در چند سال اخیر، هیچکدام برنامه مشخصی نداشتند و صرفا با شعار و به نوعی با احساسات دقیقه نودی در مصاحبهها و مناظراتی که انجام دادند، با آوردن یک جمله دیدیم که بسیاری از مسائل ۱۸۰ درجه تغییر کرد.
وی در این زمینه افزود: ایشان در این زمینه کاملا صحیح فرمودهاند که مردم باید با حضور حداکثری و مشارکت پرشور در انتخابات نامزدی را انتخاب کنند که با برنامهریزی مشخص جلو بیاید؛ اینکه بیایند و فقط شعار بدهند کافی نیست.
دبیرکل حزب ترقی ایران، درباره تاثیر مشارکت حداکثری مردم در قدرت چانهزنی ایران در صحنه بینالمللی اظهار کرد: اگر ما به ادوار مختلف انتخابات در ایران غیر از دوره قبل نگاه کنیم، مشارکت مردم بسیار خوب بوده و همین مشارکت باعث شده تا اینجای کار بتوانیم خودمان را به نحو شایستهای در جامعه جهانی نشان دهیم و فاصله میان مردم با حاکمیت همواره در کمترین حد خود قرار داشته است.
آذرباد افزود: دنیا متوجه شده بود که مردم ما در کنار حاکمیت قرار دارند ولی با توجه به شرایطی که در چند سال اخیر در کشور داشتیم، فاصله بیشتری ایجاد شده است. لذا ما باید در این ۴ ماه باقیمانده تا انتخابات شرایط را به نحوی ترمیم کنیم که بتوانیم به دنیا بگوییم که اشتباه میکنند، مردم در کنار ما هستند و نقش اساسی دارند و مشارکتشان بیشتر است.
وی ادامه داد: مشارکت حداکثری نشانه اقتدار و پشتوانه دستگاه دیپلماسی ما خواهد بود که بتوانیم در صحنه بینالمللی و دیپلماسی وارد چانهزنی شویم که امیدواریم این اتفاق بیفتد.
دبیرکل حزب ترقی ایران، درباره وظیفه دستگاهها در فرصت باقیمانده تا انتخابات اظهار کرد: دستگاهها و کارگزاران میتوانند خیلی شفاف، روراست و صریح با مردم صحبت کنند و صدا و سیما و رسانهها نیز در این زمینه خیلی باز عمل کرده و انتقادات مردم را رسانهای کنند و برای مردم این احساس ایجاد شود که حرفشان خریدار یا حداقل شنونده دارد و حتی اگر هم به نتیجه نرسد، همین شنونده بودن دستگاهها میتواند آثار مثبتی در فضای جامعه بهدنبال داشته باشد.
آذرباد افزود: ایران در دوران ریاست جمهوری ترامپ، روسیه، چین و حتی تا حدودی هم اتحادیه اروپا را کنار خود داشت که علت این موضوع تکروی ترامپ در صحنه بینالمللی بود. سیاستی که رییس جمهوری جدید آمریکا در پیش گرفته، سیاست نزدیکی و تنشزدایی با اتحادیه اروپاست که باعث گرایش اتحادیه اروپا به سمت آمریکا میشود. اینها در صحنه بینالمللی با یکدیگر رقابت دارند و سالهاست اقتصادشان به هم پیوسته است، بنابراین چنین اتفاقاتی طبیعی است.
دبیرکل حزب ترقی ایران ادامه داد: در اینجا دیپلماسی ما بسیار مهم است، باید انتخابات را محور قرار دهیم و با حضور حداکثری و شور انتخاباتی، پشت سر این دیپلماسی قرار بگیریم و حرف اول را در منطقه بزنیم تا بتوانیم برای خودمان دوستانی را در صحنه بینالمللی بدست بیاوریم.
آذرباد در رابطه با مواضع حزب در ارتباط با انتخابات ۱۴۰۰ تصریح کرد: از آنجایی که ما جزو احزاب اصلاحطلب هستیم، تصمیمگیریها را به اواسط نیمه اسفندماه موکول کردهایم اما مطمئناً حداقل کاری که ما در حزب در ارتباط با انتخابات انجام خواهیم داد، تقاضا از مردم برای حضور حداکثری است.
وی تاکید کرد: در انتخابات ۲۸ خرداد ریاست جمهوری در پی نامزد کاملا اصلاحطلب هستیم.