به گزارش استناد نیوز ؛حبیب الله قاسمی روز دوشنبه با عرض تسلیت ماه محرم و تبریک هفته دولت با اشاره به اینکه پروژه ورودی شهر ارطه به اسم سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است، گفت: برای این پروژه در مدت سه ماه اقداماتی اعم از کانال 70 در 70، زیر سازی آسفالت، بلوار و روشنایی انجام شد. این پروژه با هزینه ایی بالغ بر یک میلیارد و 59 میلیون تومان به بهره برداری رسیده است.
وی با اعلام اینکه شهر ارطه در مسیر گردشگر قرار دارد و همچنین این شهر در بین دو شهر پر جمعیت استان مازندران قرار دارد ،گفت: درخواست میکنیم از مسئولان استانی که بحث حریم و محدوده عادلانه شهر ارطه را مصوب کنند. زیرا مثل گذشته ورودی و خروجی مشخصی نداریم و در صدور پروانه با مقابله دستگاههای اجرایی اعم از جهادکشاورزی و محیط زیست مواجه می شویم.
شهردار ارطه با اشاره به اینکه زیر سازی شهری در شورای شهر قابل حل است اما برخی موضوعات فراتر از حریم و محدوده است که نیاز به کمک مسئولان استانی است، بیان کرد:اگر نتوانیم حریم و محدوده شهر را بگیریم نمی توانیم برنامههای مختلف شورا و شهرداری اعم از اتوبان و بلوار شهری را اجرا کنیم. در تلاش هستیم از طریق بلوار شهری گردشگران به سمت شهر ارطه بیایند و از آبندان 25 هکتاری این شهر دیدن کنند.
قاسمی درباره عملکرد شورای اسلامی و مدیریت شهری، گفت: سال 96 که به عنوان یکی از اعضای شورای اسلامی این شهر انتخاب شدم، شهرداری ارطه 4 میلیارد و 860 میلیون تومان بدهکاری داشت و همان زمان هم بودجه تحقق یافته شهرداری یک میلیارد و 670 میلیون تومان بود.
وی یاداور شد: سال 96 بودجه را به سه میلیارد و 600 میلیون تومان رساندیم. امسال هم این بودجه با تلاش پرسنل شهرداری و شورای شهر به سقف 9 میلیارد تومان رسید. بحث نهضت آسفالت آغاز شده است که در مدت سه ماه، سه کیلومتر اسفالت در مناطق قادیکلا،بولیخر و ابو خیل انجام شد که در کفشگرکلا، جوجاده و قاسم خیل در فاز نخست و فازهای بعدی هم انجام می شود.
شهردار ارطه با تاکید بر اینکه اگر حریم و محدوده شهر ارطه مشخص شود، این وعده داده می شود که تا سال آینده بودجه به سقف 20 میلیارد تومان برسد، گفت: با این ظرفیتی که صنایع تبدیلی داریم. فضای ثبتی در سال 1318 به نام شهر ارطه موجود است و فضای ارطه دشت نباید به شهرهای کناری داده شود.
قاسمی در پایان در خصوص کانال های آب های سطحی ،گفت : در بارندگی اخیر شاهد 71 میلیمتر جمع اوری آب بوده ایم که آبگرفتگی در منطقه نداشتیم زیرا در بخش کانالهای سطحی از همان ابتدا نگاه تخصصی داشتیم. تا کنون 4 هزار و 800 متر کانال های آبهای سطحی با عدالت در تمام مناطق انجام شده است.