مهدی رمضانی روز یک شنبه در گفت و گو با استناد نیوز با بیان اینکه این روستا با تعداد یکهزار و 200 خانوار جمعیتی در حدود 3 هزار نفر دارد که اکثر آنها مهاجر هستند،افزود:به منظور مقابله با ویروس کرونا 20 مر حله سم پاشی و آهک پاشی در سطح این روستا انجام شده است.
وی با اعلام اینکه کارگاه تولید ماسک و دستکش به منظور تامین اقلام بهداشتی اهالی این روستا در راستای مقابله با ویروس کرونا راه اندازی شد،گفت:15 هزار ماسک بهداشتی و پنج هزار دستکش توسط این کارگاه تولید و در سه مرحله بین اهالی این روستا توزیع شده است.
دهیار روستای کلاگرمحله با بیان اینکه این کارگاه به تولید لباس گان بیمارستانی هم اقدام کرده است،افزود: بیش از 10 هزار لباس گان بیمارستانی تولید و به بیمارستان ولایت ساری ارسال شده است.
رمضانی از توزیع پنج مرحله بسته های معیشتی بین افراد نیازمند و آسیب دیده از بیماری کرونا در این روستا خبر داد و گفت: از اهالی روستا، اعضاء شورا، هیات امناء ، پایگاه مقاومت ، خیاطان و همه افرادی که برای مقابله با این ویروس به ما کمک کرده اند تا تلفاتی ناشی از بیماری کرونا نداشته باشیم ،تقدیر و تشکر می کنم.
دهیار روستای کلاگرمحله در پایان با اعلام اینکه بودجه دهیاری ها در تنگنا و محدودیت قرار دارد،گفت: روستای کلاگرمحله روستایی بزرگ است اما متاسفانه تنها معابر اصلی آن آسفالت و معابر فرعی و کوچه های آن آسفالت نشده که آسفالت نبودن کوچه ها مشکلات متعددی را برای اهالی روستا ایجاد کرده است.