به گزارش استناد نیوز به نقل از دیجیتال ترندز، پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا رویکرد جدیدی را برای درمان سرطان مغز در پیش گرفتهاند که در قالب آن ریزارگان های مغز در شرایط آزمایشگاهی بازسازی شده و تومور خود بیمار بر روی این ریزارگان ها شبیه سازی میشود تا مؤثرترین روش درمانی برای مقابله با سرطان شناسایی شود.
در قالب این روش درمانی در عمل یک مغز کوچک در داخل آزمایشگاه با استفاده از سلولهای بنیادی بدن هر فرد بازتولید میشود. مغز یادشده میتواند از کارکردهای اصلی مغز تقلید کند. همچنین میتوان روشهای گوناگون درمانی را بر روی این مغز آزمایشگاهی آزمایش کرد تا مشخص شود کدامیک کارآیی بیشتری دارند. با این کار بیماران از عوارض جانبی روشهای درمانی گوناگون و خسته کننده نجات مییابند.
باید توجه داشت که واکنش بدن افراد مختلف سرطانی در برابر روشهای درمانی یکسان کاملاً متفاوت است و لذا با ابداع این روش میتوان واکنشهای یادشده را از قبل شبیه سازی و شناسایی کرد و سپس در مورد نحوه اعمال آنها تصمیم گرفت. روش تازه را میتوان بعد از عمل جراحی برای پاکسازی تومور نیز به کار گرفت تا بهترین روشهای شیمی درمانی و اشعه درمانی در مورد هر شخص شناسایی شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
محققان میگویند هم اکنون بر همین مبنا در حال بررسی واکنش ریزارگان های مختلف مغزهای آلوده به تومورهای سرطانی به روشهای درمانی هستند تا بتوانند آنها را دسته بندی و طبقه بندی کنند.