به گزارش استناد نیوز، محمدعلی اسفنانی با اشاره به تشکیل 17 هزار پرونده خودرویی در تعزیرات حکومتی استان تهران اظهار کرد: البته این پروندهها به معنی مطرح شدن تمام مشکلات و معضلات حوزه خودرو در تعزیرات نیست.
این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی افزود: برخی شرکتهای خودرویی حدود 2 هزار و 300 دستگاه خودرو پیش فروش کرده بودند در حالی که نهایتاً 500 دستگاه میتوانستند پیشفروش کنند حتی برخی شرکتهای خودرویی 4 تا 5 هزار خودرو پیشفروش کردند در حالی که چنین اجازهای نداشتند مانند برخی شرکتهایی که امروز هم در تعزیرات و هم مراجع قضایی پرونده دارند.
اسفنانی اضافه کرد: از 17 هزار پرونده تشکیل شده، 10 هزار پرونده منتهی به صدور رای و تصمیم شده و از این 10 هزار پرونده نیز، 7 هزار پرونده تا مرحله اجرای حکم رفته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: در این پروندههای خودرویی سعی کردیم موضوع را به صورت غیرحکمی به توافق برسانیم و در همین راستا جلسه مشترکی بین شکات و شرکت مربوطه برگزار کردیم و بیشتر شرکتها نیز پس از این جلسات به تعهدات خود عمل کردند.
اسفنانی ادامه داد: در بحث پروندههای مربوط به شرکتهای خودرویی بیم این بود که مبادا با فشار تعزیرات، مشکلاتی در بحث تولید ایجاد شود و خوشبختانه تا الان هیچ شرکتی به واسطه پروندههای تشکیل شده در تعزیرات، دچار مشکل تولید یا تعدیل نیرو نشده است.
این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی درباره پروندههای تشکیل شده برای سایپا و ایران خودرو نیز گفت: در ارتباط با شرکت سایپا چند پرونده به لحاظ عدم اجرای تعهدات تشکیل شده که در همین خصوص جلساتی را برگزار کردیم و تعداد پروندههای این شرکت به پنج تا 10 پرونده میرسد.
وی افزود: در ارتباط با ایران خودرو نیز مشکل خاصی از نظر عدم اجرای تعهدات نداریم اما شکایات دیگری تحت عنوان گرانفروشی و تقلب شده که در حال رسیدگی است.
بیشتر بخوانید