به گزارش استناد نیوز، ولی اله محمدزاده مقصد این محصولات شیلاتی را کشورهای آلمان، انگلیس ،امارات متحده عربی ،عراق ،افغانستان ،آذربایجان وترکمنستان عنوان کرد.
وی اضافه کرد: خاویار پرورشی ۶۹۵ کیلوگرم ، ۴۸ تن گوشت ماهیان خاویاری پرورشی، سه هزارو ۵۸۰تن ماهی پرورشی تازه ، ۸۰۰تن خوراک آبزیان و پنج تن کنسرو ماهی از محصولات شیلاتی صادراتی در سال جاری استان مازندران بوده است.
مدیرکل شیلات مازندران بیان داشت: تولید محصولات شیلاتی باکیفیت و صادرات محور یکی از سیاستهای شیلات استان است که امیدواریم باصادرات ان به خارج ازکشور ارزآوری خوبی برای فعالین شیلاتی حاصل شود.
بارندگی های مناسب بهاری و انباشته شدن دخیرگاههای طبیعی آب مازندران سبب افزایش میزان تولید آبزیان در این استان شده که نتیجه آن پیش بینی افزایش ۲۰ درصدی صادرات این محصولات است.
مازندران با داشتن سه هزار و ۴۵۰و احد پرورش آبزیان، قطب آبزی پروری کشور محسوب می شود. هم اکنون از مجموع واحدهای پرورش آبزیان مازندران، ۲۷۶ واحد مربوط به پرورش ماهیان سردآبی و ۱۴ واحد هم ماهیان خاویاری است و بیش از سه هزار واحد دیگر در زمینه تولید ماهیان گرم آبی فعالیت دارند.
سفید، کپور، آزاد (فیتیباک) انواع قزل آلا از گونه های ماهیان گرم آبی و سرد آبی استان مازندران است.
حدود ۸۰۰ قطعه آببندان با مساحت ۱۷ هزار هکتار و ظرفیت حدود ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در استان مازندران وجود دارد که هرساله علاوه بر تامین آب کشاورزی، انواع ماهی کپور، آزاد، سفید و فیتوفاک در آنها تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه می شود./ایرنا