به گزارش استناد نیوز، دکتر سید عباس موسوی شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاحیه اولین کنگره سراسری رویکرد پزشکی ورزشی در آسیب و سمینار تازه های علوم ورزشی با بیان اینکه بین ورزش و حوزه سلامت ارتباط بسیاری وجود دارد، گفت: با توجه به تغییر سبک زندگی و ماشینی شدن آن، افراد فعالیت کمی دارند و ساختار جسمی انسان ها در طول تاریخ به گونه ای شکل گرفته که با زندگی مدرن متناسب نیست و به همین دلیل بدن انسان نیازمند تحرک بیشتر است تا با مشکلات جسمی مواجه نشود.
وی فردگرایی را یکی دیگر از دستاوردهای زندگی مدرن دانست و افزود: در ورزش فعالیت ها به صورت گروهی است بنابراین بهترین شیوه برای ایجاد روح جمعی توجه به فعالیت های ورزشی می باشد.
دکتر موسوی به استرس بعنوان بخشی از زندگی جوامع امروزی اشاره کرد و گفت : استرس بیش از حد می تواند سبب انقباض عضلانی، ضربان قلب، مشکلات گوارشی، عدم تمرکز و... شود که فعالیت ورزشی می تواند در کاهش این علائم کمک کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر کاهش استرس ورزشکاران تاکید کرد و گفت: بسیاری از ورزشکاران به دلیل استرس زیاد و کنترل نکردن آن نمی توانند در رقابت به موفقیت برسند که نقش روانشناسان در حوزه حائز اهمیت است.
وی افسردگی را اختلال شافعی دانست و افزود: فعالیت ورزشی می تواند سبب ایجاد نشاط و شادابی در فرد شود و در افسردگی های خفیف نیز تاثیر دارد.
دکتر موسوی نقش انگیزه را در ورزشکاران بسیار مهم دانست و ادامه داد: ورزشکاران برای شرکت در میادین بین المللی باید در تمرینات و اردوها شرکت کنند که سبب بی انگیزگی آن ها می شود بنابراین نقش روانشناسان در ایجاد انگیزه بسیار مهم است./مهر