به گزارش استناد نیوز به نقل از تسنیم، سید مجتبی رضوی امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه مازندران اظهار داشت: بخش قابل ملاحظه ای از پول بانک به صورت ملک است. سیکل تسهیل اعتباری در این زمینه کند بوده که باید با همکاری دستگاههای نظارتی عناصرمفسد شناسایی شوند.
سیدمجتبی رضوی افزود: 50 درصد واحدهای تولیدی استان در حال فعالیت بوده، 30 درصد غیرفعال و 20 درصد نیمه فعال است.
وی تصریح کرد: مشکل اصلی تولید واحدهای تولیدی نقدینگی نیست بلکه بازار تولید است زیرا با حضور در بازار کالاها نیز از لحاظ کمی و کیفی افزایش یابد.
رضوی گفت: از سال 89 تا92 اجرای طرحهای زودبازده موجب شد واحدها از لحاظ کمی افزایش اما از نظر کیفی کاهش یافتند و بسیاری از واحدها که اهلیت نداشتند از مدار تولید خارج شدند.
وی با اشاره به دلایل نبود سیاست مشخص در توسعه صنایع، افزد: باید سیاستها در جهت حمایت از واحدهای تولیدی فعال باشد تا میزان مشارکت بخش خصوصی در صادرات صنعتی افزایش یابد.
رئیس خانه صمت مازندران بیان کرد: تسهیل برای صادرات و واردات باید صورت گیرد که متاسفانه بیشترین امر تسهیل در زمینه واردات است که انتظار داریم امسال که سال رونق تولید نامگذاری شد سه بحث املاک تملیکی، املاکی که تقاضای جانشینی شده و املاکی که تقاضای وررشکستگی دادند، 550 واحد تعیین تکلیف شوند.
وی در زمینه آموزش کارگران واحدهای صنعتی، تصریح کرد: مدیران باید به اینکه نتیجه برسند که آموزش کاری مهارت آموزی کارگران هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است.