به گزارش استناد نیوز به نقل از مهر، کامران اصغری با اشاره به تعطیلی ۱۱ کارگاه معدنی به دلیل عدم رعایت موازین ایمنی در مازندران اظهار داشت:آیین نامه ایمنی معادن مشتمل بر ۴۵۶ ماده با پوشش مباحث مختلف ایمنی معدنکاری به ویژه در معدن ذغال سنگ در شورای عالی حفاظت فنی این وزارت خانه مذبور تصویب شده که اجرای آن به استناد ماده ۸۵ قانون کار برای کلیه کارگران، کارمندان، کارفرمایان، کارگاه ها الزامی است.
وی ادامه داد: بازرسان کار نیز در سطح استان ضمن افزایش تعداد بازرسی ها از معادن در سال جاری، بر اجرای مطلوب این آیین نامه نظارت ویژه ای دارند.
اصغری استعلام از این اداره کل پیش از صدور هر گونه پروانه بهره برداری در معادن و سایر کارگاه ها را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با عنایت به ماده ۸۷ قانون کار، پیش از صدور هر گونه پروانه بهره برداری می بایست جهت تطبیق طرح ها و نقشه ها با موازین حفاظت فنی و بهداشت کار از این اداره کل استعلام به عمل آید و دستگاه های مربوطه نباید از این مهم غافل شوند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در شرایط کنونی یکی از مولفه مهم ارتقای شرایط ایمنی کار در معادن ذغال سنگ کشور و استان به عنوان کارگاه های آسیب پذیر؛ سرمایه گذرای به منظور گذر از روش استخراج سنتی به روش های ایمن مکانیزه می باشد که تغییر جهت به این سو بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
وی ارائه آموزش های تخصصی ایمنی کار در معادن را ضروری دانست و افزود: با هماهنگی اداره بازرسی کار این اداره کل، کارگاه آموزشی ایمنی معادن در سال جاری با حضور مدیر کل بازرسی کار وزارت متبوع و معاون مرکز تحقیقات، تعلیمات و بهداشت کار در استان با حضور بازرسان کار و مسئولین ایمنی معادن سطح استان با هدف افزایش آگاهی ایمنی برگزار شد.
اصغری ادامه داد: این اداره کل ضمن ارائه آموزش های تخصصی، با حضور بازرسان در محل معدن نیز ضمن صدور اخطارهای لازم ، ارائه آموزش در محیط کارگاه نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در پایان افزود: بمنظور حفظ و صیانت از نیروی کار و پیشگیری از حوادث ناشی از کار، ضمن افزایش تعداد بازرسی توسط بازرسان کار استانی و شهرستانی، ۱۱ کارگاه معدنی(تونل) به دلیل عدم رعایت موازین ایمنی با استناد به ماده ۱۰۵ قانون کار با درخواست این اداره کل و دستور دادستان در شهرستان های نور و سوادکوه از ابتدای سال جاری تا کنون تعطیل شدند.