جذب افراد بی‌سواد از اول مرداد 98\
  • معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران خبر داد؛

جذب افراد بی‌سواد از اول مرداد 98

  • کد خبر: 218236
  • چاپ
  • انتشار: 07 مرداد 1398 - 18:10

استناد نیوز، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران از آغاز جذب افراد بی سواد از اول مرداد 98 خبر داد.


به گزارش استناد نیوز،  « داود تقی نیا» گفت: در راستای تحقق اهداف سازمان نهضت سوادآموزی فعالیت‌های این حوزه و بر نامه‌های مکمل سواد‌آموزی بویژه جذب افراد بی‌سواد رسما از  یکم مرداد آغاز شده است.

وی افزود: زمان کلاس گذاری تحکیم از 15 تیر و دوره انتقال اول شهریورشروع می‌شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به سیاست‌های کلی سازمان و راهبردهای اجرایی سال 1398 اظهارداشت:گسترش سوادآموزی و فرصت‌های یادگیری مادام العمر و ارائه آموزش‌های برخوردار از کیفیت در گروه هدف با اولویت مناطق محروم و افراد آسیب پذیر از برنامه های مهم این حوزه است.

تقی نیا با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی را باید توسعه و تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: نظارت بر فرآیند ثبت نام، آموزش، سنجش و ارزشیابی تحصیلی را باید تقویت کنیم و کیفیت بخشی را مد نظر قرار دهیم. ارتقای توانمندی نیروی انسانی شاغل در حوزه سوادآموزی جز برنامه های مهم در سال 98 است.

او با تاکید بر تقویت مشارکت موسسات و بخش‎های غیردولتی تصریح کرد: با توجه به این که نیروی انسانی حداقلی برای حوزه‌های سوادآموزی سازماندهی شده است، به منظور تقویت فرآیندهای نظارتی و حفظ سلامت کار، پست‌های سوادآموزی با نیروهای با انگیزه و توانمند تکمیل شده و از انتقال پست‌ها و نیروهای مشغول در این بخش، به سایر حوزه‌ها باید خودداری شود.

معاون سوادآموزی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد تغییرات در حوزه سوادآموزی، عملکرد این بخش را در زمینه‌های انجام درست فرآیندهای اجرایی، رعایت دقیق دستورالعمل‌ها، حساسیت‌ها در تایید کلاس‌ها، نظارت، برخورد با تخلفات و کارآیی به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

تقی نیا در ادامه سخنان خود گفت: نظارت حضوری و غیر حضوری با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها مانند سامانه سوادآموزی، ناظران آموزشی (مسئولین سوادآموزی) معتمدین محلی، کارشناسان سوادآموزی، گروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد.

او با بیان اینکه توانمندی نیروی انسانی شاغل در حوزه سوادآموزی باید ارتقا یابد، افزود: پرداخت هزینه‌های موسسات و آموزش دهنده‌ها، به ویژه در کلاس‌ها و مناطقی که بالای 85 در صد قبولی دارند؛ منوط به بررسی دقیق و تایید ستاد امتحانات شهرستان و استان خواهد بود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در پایان یادآور شد: مدیران آموزش و پرورش و روسای ادارات سوادآموزی شهرستان‌ها و مناطق، باید به ضرورت اشراف کامل بر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های برون سپاری، قرارداد با موسسات واجد شرایط، کنترل و نظارت دقیق بر عملکرد موسسات طرف قرارداد از حیث انجام به موقع بیمه‌ها، پرداخت حق الزحمه آموزش‌دهندگان، نحوه هزینه کرد در صد مربوط به پشتیبانی فعالیت‌ها توجه ویژه داشته باشند.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار