به گزارش استناد نیوز، محمدصاق حسنی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم اخیر دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها، گفت: طبق قانون بودجه سال 98، نمایندگان مجلس به دولت این اختیار را دادند که یارانه نقدی پردرآمدها را حذف کند، اما تاکنون این کار از سوی دولت انجام نشده است.
وی افزود: حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها موجب افزایش هزینهها در منابع عمومی کشور میشود، تاکنون تذکرات متعددی به دولت برای حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها دادهایم، اما همواره توجیهاتی برای آن مطرح میکنند که از سوی دولت پذیرفتنی نیست.
نماینده مردم رشت در مجلس ضمن استقبال از تصمیم دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها، اظهار داشت: دولت میبایست برنامهای برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها تدوین کند.
دولت برنامهای برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها تدوین کند
حسنی با تأکید بر اینکه مکانیزمها و چارچوبهای شناسایی دهکهای پردرآمدی جامعه، برای حذف یارانههای نقدی در اختیار دولت است، تصریح کرد: دولت میتواند با ابزارهای گوناگونی که مجلس در اختیار او قرار داده، نسبت به حذف یارانه دهکهای پردرآمدی، اقدام کند.
وی با بیان اینکه یکی از تأثیرات حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها بر اقتصاد کشور، تحمیل بار اضافی بر بودجه عمومی است، گفت: با توجه به محدودیتهای ایجادشده در منابع درآمدی و نیز تحریمهای نفتی، میبایست نسبت به حذف یارانه نقدی پردرآمدها از سوی دولت هر چه سریعتر اقدام شود، البته دولت باید قانون مجلس برای حذف یارانه پردرآمدها را اجرا کند.
نماینده مردم رشت در مجلس، یکی از آسیبهای حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها، هدر رفت بخش اعظمی از منابع عمومی کشور و درآمدهای نفتی دانست و تأکید کرد: در شرایط فعلی بخش زیادی از منایع کشور صرف حقوق و دستمزد، یارانههای نقدی و هزینههای جاری کشور میشود که این روند باید اصلاح شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس از تمامی ابزارهای نظارتی برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها استفاده میکند، زیرا صرفهجویی عظیمی در بودجه جاری کشور ایجاد خواهد کرد.