محیط بانی از جمله مشاغل با اَبر مشکلات/ محیط بانی جزو مشاغل سخت محسوب می شود!\

محیط بانی از جمله مشاغل با اَبر مشکلات/ محیط بانی جزو مشاغل سخت محسوب می شود!

  • کد خبر: 218167
  • چاپ
  • انتشار: 06 مرداد 1398 - 13:05

استناد نیوز، حضور بیش از 48 ساعت محیط بانان در پاسگاه‌ها و بازگشت تنها 24 ساعت به محل زندگی‌شان است که حدود 216 ساعت در ماه اضافه کار باید دریافت کنند اما دریافتی آنان حداکثر 30 ساعت است.


به گزارش استناد نیوز، حسینعلی ابراهیمی کارنامی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران ، در خصوص مشکلات و دغدغه های محیط بانان گفت: محیط بانی یک شغل کاملا تخصصی است اما در طول این سال ها متاسفانه حمایت های قانونی مناسبی از محیط بانان نشده و این عزیزان با وجود انجام ماموریت های سخت و طاقت فرسا با مشکلات مختلفی مواجه هستند.
وی افزود: اصلی ترین موضوع حضور بیش از 48 ساعت محیط بانان در پاسگاه‌ها و بازگشت تنها 24 ساعت به محل زندگی‌شان است که حدود 216 ساعت در ماه اضافه کار باید دریافت کنند اما دریافتی آنان حداکثر 30 ساعت است . و مسئله ای که حائز اهمیت است اینکه این شغل جزو مشاغل سخت نیز محسوب نمی شود. از جمله خواسته‌های محیط بانان از سازمان محیط زیست است که سازمان محیط زیست با سازمان برنامه و بودجه در این خصوص به تفاهم رسیده است تا انگیزه بیشتری برای فعالیت محیط بانان ایجاد کند
مدیرکل  حفاظت محیط زیست استان در ادامه پاسخ به این سوال که چه قوانین حمایتی برای محیط بانان در درگیری با شکارچیان غیر مجاز وجود دارد و به چه اندازه بعد از تصویب قانون مشکلات محیط بانان رفع می‌شود، تصریح کرد: تنها مشکلات حقوقی محیط بانان با تصویب قانون حل می‌شود، چرا که محیط بانان اگر بخواهند وظایف خود از جمله حفاظت از تنوع زیستی و حیات وحش را انجام دهند، ممکن است میان شکارچیان و آنان درگیری ایجاد شود که اگر طرفین در این درگیری کشته شوند، چوب دو سر سوخته می‌شوند. محیط بانان در بسیاری مواقع هنگام رویارویی با شکارچیان غیرمجاز، با خطر درگیری، زخمی‌شدن و مرگ مواجه هستند و متاسفانه به دلیل خلاء های قانونی اگر در درگیری با شکارچیان غیر مجازی که به روی آنها اسلحه بکشند، اقدام به شلیک کرده و شکارچی کشته شود به جرم قتل زندانی می شوند و ممکن است حتی اعدام شوند.
وی در ادامه بیان کرد: با تصویب این قانون به محیط بان امتیازی همچون رده‌های نیروهای انتظامی و نظامی داده ‌شود که در هنگام انجام وظیفه اگر حادثه‌ای روی دهد، با پیگیری در مراجع قضایی می‌تواند راحت‌تر به مسائل و این مشکلات پرداخت و محیط بان به راحتی و با خیال راحت با حل این مشکلات می‌تواند از محیط زیست و محیط خود حفاظت کند که امیدواریم این قانون هر چه زودتر در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.
ابراهیمی کارنامی در پایان به جیره های غذایی این سبزپوشان بی ادعا اشاره کرد و گفت: کسی که به عنوان محیط بان در حال انجام می باشد نباید دغدغه معیشت داشته باشد اما محیط بانان ما فقط جهادگونه کار می کنند، جیره غذایی یک محیط بان در طول روز 7300 تومان است  که یک وعده غذایی هم نیست . حق بیمه تکمیلی نیز به علت هزینه سنگین از عهده ما خارج است در صورتی که ما بیشترین مجروح را در استان داریم.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار