به گزارش استناد نیوز، سردار عبدالله ملکی عصر چهارشنبه در بازدید از مرکز موزه دفاع مقدس است ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل، از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس به عنوان بزرگترین مرکز فرهنگی کشور یاد کرد و اظهار داشت: برای احداث این مرکز تاکنون ۴۴ میلیارد تومان هزینه کردیم و ۵۵ درصد پیشرفت حاصل شد.
وی به حوزه تدوین کتابهای دفاع مقدس پرداخت و با اشاره به چاپ ۱۹۵ کتاب توسط این اداره کل طی سالهای گذشته، افزود: کتاب عملکرد نقش هلال احمر و بنیاد شهید در دفاع مقدس آماده چاپ است.
ملکی با بیان اینکه در سال ۹۸ نهضت جمع آوری خاطرات را در ادارات استان آغاز کردیم، بر ضرورت تدوین نقش صدا و سیما در دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: صدا و سیما در هشت سال دفاع مقدس نقش بسزایی ایفا کرد و باید عملکرد این سازمان به کتاب تبدیل شود.
وی بر ضرورت نهضت جمع آوری خاطرات ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس ادارات تأکید کرد و گفت: پیش بینی ما این است به تعداد ده هزار و ۴۰۰ شهید استان، بتوانیم خاطرات از ادارات جمع آوری کنیم.
این مسئول به تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: صدا و سیما یکی از مداخل این دانشنامه محسوب میشود.
مدیر کل حفظ آثار مازندران همچنین با تأکید بر لزوم آموزش دو واحد درسی دفاع مقدس توسط کارکنان صدا و سیما، آموزش ۱۲ ساعته درس دفاع مقدس را برای کارکنان این سازمان ضروری دانست.
وی در ادامه با اشاره به میزبانی استان مازندران از بیست و دومین کنگره ملی شعر دفاع مقدس، عنوان کرد: در این راستا انتظار ما این است صدا و سیما برای آمادگی فضای استان به این رویداد مهم فرهنگی، از تمام توان و ظرفیت خود بهره گیرد.
ملکی خواستار ایجاد استودیوی تاریخ شفاهی در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران شد و گفت: همچنین ساخت دو اثر دفاع مقدسی و نمایشنامه رادیویی از دیگر مطالبات این اداره کل است.
وی با عنوان اینکه باید با بسیج امکانات نگاه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را که ریشه در فرهنگ عاشورایی دارد، گسترش بدهیم، افزود: در این راستا صدا و سیما به منزله دانشگاهی است که باید ورود جدیتر و قویتر به این حوزه داشته باشد.