به گزارش استناد نیوز به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمدنبی حبیبی در اجلاس سراسری دبیران استانها و شهرستانهای حزب موتلفه اسلامی که صبح امروز(پنجشنبه) در مشهد برگزار شد با گرامیداشت حماسه ۹ دی و ارزیابی فتنه ۸۸، اظهار کرد: سال ۸۸ قرار بر براندازی نظام به بهانه انتخابات ریاست جمهوری دهم بود.
وی در ادامه با اشاره به چرایی ضرورت حضور حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ۹۶، گفت: ما برای رسیدن به نامزد نهایی، حدود ۶ ماه است بحث و تبادل نظر داریم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: ما در جلساتمان تصمیم گرفتیم اولا با ظرفیت کامل وارد انتخابات ریاست جمهوری و شوراها بشویم و ثانیا یک نامزد حزبی داشته باشیم و همه ظرفیت خود را برای پیروز شدن او بکار بگیریم.
حبیبی با بیان اینکه چه ائتلافی بین نیروهای انقلاب صورت بگیرد یا نگیرد ما در انتخابات حضور خواهیم داشت، گفت: اگر ائتلافی بین نیروهای انقلاب صورت گرفت، ما تلاش میکنیم در جلسات ائتلاف، با استدلال هایی که داریم، از آقای میرسلیم دفاع کنیم تا وی بعنوان نامزد موتلفه اسلامی در فرآیند ائتلاف مورد قبول قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگر نیروهای انقلاب به یک ائتلاف مورد قبول ما هم برسند، قطعا برای ما موضوعیت خواهد داشت چراکه ما معتقدیم اگر نیروهای انقلاب در انتخابات ۹۶ با یک نامزد وارد میدان انتخابات بشوند احتمال پیروزیشان بالاست اما اگر بعنوان مثال با دو کاندیدا به عرصه انتخابات ورود پیدا کنند، احتمال شکستشان بالاست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: ما ۶۰ شاخص را برای افراد واجد شرایط در موتلفه اسلامی تعیین کرده ایم؛ این معیارها مکتوب شد و در اختیار دبیران استانها، اعضای شورای مرکزی موتلفه اسلامی، اعضای هیات اجرایی قرار دادیم.
حبیبی افزود: ۸ نفر در این مسیر تحت بررسی قرار گرفتند و ۴ نفر از آنها گفتند ما نمیتوانیم کاندیداهای ریاست جمهوری بشویم. بنده هم اعلام کردم احساس تکلیف برای کاندیدا شدن نمیکنم.
وی خاطرنشان کرد: این ۴ نفر در اویل آذرماه سال جاری و پس از جلسات فشرده در معرض رای شورای مرکزی حزب قرار گرفتند و بعد از طی همه این مراحل آقای «سید مصطفی میرسلیم» با یک رای قابل توجه و اظهار نظر شورای مرکزی بعنوان کاندیدای حزب موتلفه اسلامی تعیین شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: وقتی مشخص شد چه کسانی در حزب موتلفه اسلامی برای کاندیداتوری در انتخابات ۹۶ تحت بررسی هستند، برخی افراد و شخصیت های خارج از حزب از کانال هایی که دسترسی داشتند، درباره تائید آقای میرسلیم توصیه های زیادی میکردند.
حبیبی با بیان اینکه تدین آقای میرسلیم مثال زدنی بوده و انقلابی بودن ایشان نیز ثابت شده است، تصریح کرد: من شهادت میدهم آقای میرسلیم برهوای نفسش غلبه دارد و طبق میراثی که از آقای عسگراولادی به ما رسیده است، باید گفت ایشان عسگراولادی دوم هستند.
وی افزود: آقای میرسلیم بیش از ۴۵ سال سابقه کار تشکیلاتی دارد و چندین دوره ریاست شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی را برعهده داشته است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: وی ۸ سال رئیس نهاد ریاست جمهوری در دوران مقام معظم رهبری بوده است.
حبیبی با بیان اینکه آقای میرسلیم طرح های مهندسی بسیاری در حوزه ملی ارائه کرده است، خاطرنشان کرد: جایزه کتاب سال ۱۳۶۷، جایزه بهترین کتاب دانشگاهی در سال ۱۳۶۹ و جایزه بهترین کتاب سال ۱۳۸۷ به آقای میرسلیم تعلق گرفته است.
وی در پایان با اشاره به مدارج تحصیلی سید مصطفی میرسلیم اظهار کرد: آقای میرسلیم فارغ التحصیل دانشگاههای فرانسه در حوزه مهندسی بوده و بیش از ۵۰ مقاله علمی و ۲۳ کتاب به قلم وی منتشر شده است. امروز میرسلیم از اساتید مطرح دانشگاه محسوب میشود و به زبانهای عربی، فرانسه و انگلیسی تسلط دارد.