ضرورت توجه به پروژه های آبخیزداری و تقویت سفره آب های زیر زمینی\
  • موسوی تاکامی در نشست هم اندیشی اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی مازندران، مطرح کرد:

ضرورت توجه به پروژه های آبخیزداری و تقویت سفره آب های زیر زمینی

  • کد خبر: 215451
  • چاپ
  • انتشار: 12 دی 1397 - 18:55

استنادنیوز؛موسوی تاکامی در نشست هم اندیشی اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی مازندران، مطرح کرد: پروژه های آبخیزداری و تقویت سفره آب های زیر زمینی را جدی بگیریم.


به گزارش استنادنیوز به نقل از  روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، نشست هم اندیشی اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی با حضور معاونین و برخی از روسای ادارت ستادی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری در سالن جلسات این اداره تشکیل شد.

در این نشست از سوی اعضای شبکه تشکل ها، عنوان شد که، تغییر اقلیم، کاهش آب، تخریب جنگل و مرتع، فجایعی را با خود به دنبال خواهد داشت و همچنین آلوده شدن و فاسد گردیدن آب های زیرزمینی نیز تبعات و آسیب هایی دارد که باید به جد به آن توجه داشته باشیم و دنبال راه چاره باشیم.متاسفانه پایه اقتصادی را بیشتر توجه می کنیم و به پایه های اجتماهی، فرهنگی و زیست محیطی توجه کمتری داریم یا اگر توجهی باشد بیشتر بر روی کاغذ است.وقتی صحبت از حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست می کنیم باید یک چیزی را بپذیریم که حفاظت امری مشترک است و پدیده هایی که دارند به آن ضربه می زنند به هم وابسته اند.بنابراین ما نمی توانیم بگوییم موافق طرح تنفس جنگل هستیم ولی از طرفی دیگر برای سد سازی در عرصه های منابع طبیعی مجوز صادر کنیم.این یعنی اصل موضوع را توجه نداشتن. مازندران قوی ترین شبکه محیط زیستی و منابع طبیعی کشور را دارد و حفاظت بدون همراهی مردم فایده ای نخواهد داشت.به همین منظور ما بدون هیچ چشمداشتی پشتیبان شما هستیم و بی توقع قصد کمک داریم.شما باید از نیروی افکار عمومی در جهت حفظ و حراست از جنگل ها و مراتع استان و کشور استفاده کنید.

در ادامه، اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی مازندران ضمن ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسی خود در خصوص موارد و اتفاقات زیست محیطی و منابع طبیعی استان و کشور، چالش های قانونی و فرا قانونی در مسیر منابع طبیعی ( جنگل ها و مراتع و حوزه های آبخیزداری) را تشریح نموده و انتظارات و مطالبات افکار عمومی و اعضای شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی را مطرح کرده و خواستار شدند تا مسائل مرتبط در جهت حفظ و حراست از این عرصه ها که متعلق به آیندگان است پیگیری و اقدام لازم به عمل آید.

مهندس سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری نیز در این نشست گفت: از جمع عزیزان فرهیخته و فرزانگان جامعه که ما را لایق دانسته اند و افتخار دادند تا در یک نشست صمیمی و کارشناسانه به مباحث مرتبط و مشترک بپردازیم، تشکر و قدردانی می کنیم ان شاا... توفیق داشته باشیم در این فاصله زمانی برای حفظ و حراست بیشتر از منابع طبیعی کشور در خدمت عزیزان باشیم.

سید محسن موسوی تاکامی در ادامه ضمن بیان این مطلب که حافظان واقعی و اصلی این مواهب خدادادی، مردم هستند و ما بدون یاری مردم عزیز و طبیعت دوست نمی توانیم به درستی حافظ این عرصه ها باشیم، عنوان کرد: تقویت سفره آب های زیرزمینی یکی از راه کارهایی است که می تواند جایگزین بعضی از طرح ها مانند سد سازی یا مسائل اینچنینی باشد تا به جنگل آسیب نرسد و باعث تخریب منابع طبیعی نشود.به طور کلی ما باید سیاست های متناقض در این خصوص را اصلاح کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، اضافه کرد: هزینه هایی که برای سد سازی و موارد اینچنینی می شود اگر به سمت پروژه های آبخیزداری برود باعث رفع مشکلات آبی کشور می شود و ما به جای این که همیشه مصرف کننده و توزیع کننده باشیم، سعی کنیم از تولید آب حرف بزنیم.لذا بحث پروژه های آبخیزداری باید جدی گرفته شود چرا این که چاره ی بسیاری از مشکلات در این حوزه است.

موسوی تاکامی در پایان خاطرنشان کرد: انجمن ها و تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی، قوت قلبی برای ما در جلسات، کارگروه ها و اظهار نظرات کارشناسی هستند و این را بدانید که ما با شما هم زبان و هم دل هستیم اما بعضی از مسائل هم قانون و سیاست کلان کشور است و ما ملزم به اجرای آن هستیم.

وی افزود: این جلسات را استمرار دهید و به ما اعتماد داشته باشید و ما با شما هم فکر و هم نظر و هم رای هستیم اما سیاست هایی را هم داریم که باید به آن توجه داشته باشیم.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار